7
  • kalapos01
    #7
    Miért néznek az emberek komédiát? Betegek? Minek ahhoz valami mű dolog, hogy nevessenek? Miért néznek pornót? Betegek? Szexelni lehet a valóságban is. Stb.

    Itt nem az a gond, hogy mondjuk utálod a horrorfilmeket, hiszen az teljesen érthető, hanem az, hogy 1. képtelen vagy belegondolni abba, hogy mi lehet a válasz, 2. kurvára nem érdekel a válasz, mert nem keresel rá magadtól, hanem csak villogni akarsz az ostobaságoddal egy fórumban, kvázi trollkodni.
  • kalapos01
    #6
    Ez most két hülyeség egymás után. Én nem szeretem a Fűrészeket, de az egész éppenséggel túl komplex, mert még a hatodik részben is az első két részhez nyúlnak vissza a jelenetekkel. Másrészt, ha valahol horrorban nem öncélú az erőszak, akkor helyenként itt. Egy baltás gyilkosos vagy gumibábos lényfilmben csak a gyilkolás a lényeg, ott öncélú a dolog, ebben igazad van, de itt nyakon öntik a morális kérdésekkel. Vagyis legalább úgy tesznek, mintha nem lenne öncélú. Az illúzió megvan, itt nem az a lényeg, hogy minél több embert leöljenek, Jigsaw is folyton emlegeti, hogy ő nem öl.
  • Yagami
    #5
    Hát jajj a kis butája, szegénykém. Tegyünk fel még 100 ilyen kérdést? Például azt, hogy te miért kérdezel (vagyis az emberek) ilyen baromságokat? Vagy, hogy miért ölik egymást az emberek ezen a bolygón? (ami az igazi horror) Katasztrófa egyesek balfaszsága manapság.
  • cateran
    #4
    Gondolom, amiert megtanultak a google keresot hasznalni..ja, nem...

    Muvelodj...
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.11.11. 03:10:27
  • Zombee
    #3
    Én imádom a horrorfilmeket, azon belül is a maszkos baltás gyilkosokkal operáló slashert, a különböző gumibábos lényfilmeket. A Fűrészt én 3 rész után elkaszáltam, untam, nem volt az olyan komplex, és eléggé öncélú az erőszak.
  • Mentol
    #2
    Egyszerűen nem értem, miért néznek az emberek horrorfilmeket? Betegek talán?
  • darkSectorxxx #1
    Egyszerűen ennyi.....nem létezik ettől jobb, komplexebb mozifilm-sorozat!
    Legjobb!