15
  • Zombee
    Az egy nagyon gyenge film.
  • bmw
    Hat nem tudom .... most a tv-ben klonok haboruja ugye ezt Lucas csinalta. Azert latni, hogy ez Lucas muve es nem a Disney keszitette....
    A vagas, kepek, zene stb....
  • A1274815
    Meglátjuk.
  • Ender Wiggin #12
    nem csodálkoznék, ha ridley is szereposztó díványon "nyerte" volna a főszerepet, mert annyira tehetségtelen, hogy az már fáj. a film minden gyengéje eltörpül a képességei hiánya mellett...
  • kipeti
    Én csak arra lennék kíváncsi mennyivel mehet egy ilyen vadászgép nyitott pilóta fülke védőszemüveg nélkül 0:33-nál
  • Paddy
    Az Ébredő Erő rossz volt, a mostani is rossz lesz. Star Wars filmet látunk 0 Star Wars hangulattal. Tessenek megnézni a Bioware cinematicjait, Néhány perc alatt kapjuk az igazi Star Wars flasht, ezt a Disney gigaprodukciókkal sem tudja garantálni.
  • NEXUS6
    BV? Nem baj, a kedvenc részem, talán ez sikerül végre 35 év után. :)
  • hawkie22
    Embere válogatja, kinek mennyire tetszenek az új filmek. Nekem az Ébredö Erö tetszett, a Zsivány Egyes is, és erre is be fogok ülni minden további nélkül moziba.
    Kiskorom meghatározó élménye volt a 4-5-6. rész (7 évesen egyhuzamban néztem meg a 3 filmet karácsonykor). Azóta Star Wars-fan vagyok, mint a családom összes többi tagja. Nekünk, legyen a többség szerint rossz a film, már ha felcsendül a nyitózene, már akkor visszaugrunk a gyerekkkorba, illetve abba korba, amikor az elsö filmeket láttuk és ennyi nekünk elég. 1,5-2 óra szórakozás, nem agyalunk azon, hogy mennyire copy+paste vagy ilyesmi, egyszerüen élvezzük a filmet/filmeket. Ennyi böven elég.
  • scagnetti
    Pedig ez tényleg nem lesz más mint egy szimpla Birodalom Visszavág copy+paste.
    Ez ebből az 1 percből is látszik.
    Ródzs Van?
    Ne viccelj már, dögunalom volt. Igaz nem moziban néztem, de nem is bántam utána.
  • bunny
    Bírom ezt az állandó nyavajgást, most hirtelen Lucas lett a király, aki kitalálta a Ewokokat és Jar-Jar-t? Nemár. Nem is láttuk még a filmet, de már le van fikázva, mert Disney. Lucas nem a profitra ment? Ő találta fel az egész filmek köré épülő ipart a figurákkal stb. Beszélünk róla, megvesszük a mozijegyet ezzel máris teljesítettük a kötelezőt, és meg fogjuk tenni az összes star-wars résznél, ez ilyen egyszerű.
    Ha igazán szar warszt akartok látni, nézzétek meg a rajzfilmeket, pl. a forces of destiny miniepizódokat, na az aztán tényleg egy fosrakás.
  • NEXUS6
    Általánosan megfogalmazva, minden alkotásba kellenek a rejtélyek, annak ellenére, hogy a nézők látszatra azt várják, hogy minden szál legyen elvarrva, de inkább csak, hogy a rejtélyek mellett is legyen koherens. Szal kell egyfajta homályosság, hogy mindenki azt magyarázzon bele, amit akar, ami neki tetszik. Ezt már Lucas is kezdte elbaxni, ő ölte meg az egészet, ez már csak a boncolás.
  • Gázfickó
    Kb. ugyan ezt akartam:
    Az egész Disney féle szar warsz-ból sugárzik. Film, rajzfilm egyaránt.
    Kár volt hozzányúlniuk. Elbaszott lett, mint a Transformers filmek. Ha a Tarkin-t játszó színész még élt volna, őt is berángatták volna tolókocsistól, műprotkóstól valamelyik öregek otthonából.
    Csak a profit a lényeg. A LIDL-ben még a virsli is Star Wars-os volt. Kíváncsi vagyok, hogy mikor bukkan fel majd benne Miki.
  • kékherceg
    Jó cím. De mondjuk az egész sorozatból az sugárzik:)