Star Wars: már a következő tíz éve tervezik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én inkább a Zahn könyveket. Azokban a könyvekben lefestett galaxis, valóban hatalmas. S mellesleg Mara Jade az egyik kedvenc karakterem. 😊
Te amúgy mit erőlködsz? Több ezer fórumon meg lett beszélve hogy ctrl c+v a film, de te olyan vak vagy hogy azt már tanítani kellene! Mondj már nekem még egy ilyen hasonló filmsorozatot amiben eljátszották még ugyanezt a faszságot! És mondomén ezt úgy hogy elvakult SW fan vagyok! Másolták kész ennyi!
Ahhoz képest, hogy a Galaxis hatalmas, eléggé minimalista az egész. A lehetőségekről meg ne is beszéljünk. Ennyire nem kihasználni őket, már-már bűn.
Kasdan könyveit kellett volna megcsinálni a: "A Birodalom örökösei" és a folytatásai remek történetek, és tökéletesen folytatták a sztorit..
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Tudtam, tudtam, tudtam. És ez nem a 'jó' tudtam, hanem a lesajnáló. Mert a Disney is pont azt csinálja, amit minden más a saját 'fejőstehenével": addig fejik, amíg tej jön belőle, és amíg meg nem döglik ez a pára. És jelenleg sok az olyan ember, akinek ez a fajta tej még nagyon kell. Pedig én is szeretem a tejet, de nem ezt a tejet; amit csak azért imádnak sokan, mert "kicsit savanyú, kicsit sárga", de legalább tej. Pedig volt olyan tej is, ami ugyanebből a tehénből jött, és tökéletes (vagy ahhoz nagyon közeli) volt, mert szeretettel fejték. De hát ez van. Talán majd a SW 21-nél többen rájönnek erre...
Latom meg mindig nem esett le...nem arrol van szo, hogy 1 robot megy a-bol b-be, hanem, hogy 1 beszelni nem tudo, ivelt, gurulo, titkos infokkal.....Tudod...mint amikor megy 2 auto..mindketto fekete, mindketto merci, mindketto sotetitett uvegu es mindketton diplomaciai zaszlocska van..de nyilvan csak veletlen....
Amugy ha nem tunt volna fel nagyjabol idorendi sorrendben mennek a "random " jelenetek....es nem valaszoltal egyik kerdesre sem..peldak? Hallgatlak, honnan vagsz ossze meg 1 titkos infokkat szallito, gurulo, futtyogo kis robotot....illetve hallgatlak..melyik SW filmrol irtam az osszefoglalot? Mert egyebkent csak suketeles a nagy semmibe....struccpolitika
Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.11.04. 00:00:44
Amugy ha nem tunt volna fel nagyjabol idorendi sorrendben mennek a "random " jelenetek....es nem valaszoltal egyik kerdesre sem..peldak? Hallgatlak, honnan vagsz ossze meg 1 titkos infokkat szallito, gurulo, futtyogo kis robotot....illetve hallgatlak..melyik SW filmrol irtam az osszefoglalot? Mert egyebkent csak suketeles a nagy semmibe....struccpolitika
Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.11.04. 00:00:44
Nem is azt írtam, hogy a két rész között nincsenek hasonlóságok. Azt írtam, hogy az az összehasonlító videó egy kalap szar mert olyan dolgokat vonultat fel, amit bármely két részből össze lehet ollózni.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Eszem ágáabn sincs neked összeszedni akármit is... el vagy tévedve.
Ez a "klip" random jelenetek összevágása volt. Droid megy A-ból B-be, valaki "láncra van verve", űrhajó átúszik a kamera előtt stb.... ilyet bármelyik két rész felhasználásával össze lehet dobni. Szóval tartom magam ahhoz, hogy a videós összehasonlítás egy kalap szart ér!
A példáidban meg több hiba is van. Javaslom nézd meg újra a részeket majd olvasd el amit írtál! És nem, ezt sem fogom jobban kifejteni neked...
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2017.11.03. 17:38:49
Ez a "klip" random jelenetek összevágása volt. Droid megy A-ból B-be, valaki "láncra van verve", űrhajó átúszik a kamera előtt stb.... ilyet bármelyik két rész felhasználásával össze lehet dobni. Szóval tartom magam ahhoz, hogy a videós összehasonlítás egy kalap szart ér!
A példáidban meg több hiba is van. Javaslom nézd meg újra a részeket majd olvasd el amit írtál! És nem, ezt sem fogom jobban kifejteni neked...
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2017.11.03. 17:38:49
Szerintem nem kell ahhoz egymás mellé rakni a két részt, hogy látni lehessen, teljes egészében copy-paste. A Disney biztonsági játékot játszott, és ahelyett, hogy csinált volna valamit, ami Star Wars, megáll a saját lábán, és olyan jó, mint a régi, lemásolta a régit (a New Hope-ot)... csak egy picit rosszabbul.
Pedig szerintem Lucas jó irányba próbálkozott a második trilógiával (sokkal több teret, lore-t, monumentalitást pakolt bele), csak sok szempontból nagyon mellélőtt...
A SW7-en nagyon jól látszik, hogy copy, a moziban egy ideig örültem is neki, hogy mennyire régi SW-s. A még nagyobb és még halálosabb "halálcsillag" után viszont már tényleg ledobtam a láncot... 😄
Pedig szerintem Lucas jó irányba próbálkozott a második trilógiával (sokkal több teret, lore-t, monumentalitást pakolt bele), csak sok szempontból nagyon mellélőtt...
A SW7-en nagyon jól látszik, hogy copy, a moziban egy ideig örültem is neki, hogy mennyire régi SW-s. A még nagyobb és még halálosabb "halálcsillag" után viszont már tényleg ledobtam a láncot... 😄
Hallgatlak, mondjuk a Rogue One-bol hol vagsz ossze 1 ilyet? Vagy akarmelyikbol...batran sorold a peldakat...(nem a jelenetek hasonlosagarol van szo, hanem a tortenet es megvalositas tulzottan nagy egyezeserol..."Fiatal, arva gyerek elszabadul a bolygorol, ahol eddig elt, megismerkedik 1 apro robottal, amiben fontos es titkos informaciok vannak, majd csatlakozik a felkelokhoz es felrobbant 1 szuperfegyvert"..kerlek talald ki melyik SW filmrol irtam..)
zerotraktor: Tisztelges akkor lett volna, ha van 1! ikonikus jelenet, amit atvesznek..pl Solo vs Greedo..de hogy az egesz sztori az legyen..na ne mar..
Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.11.03. 15:18:47
zerotraktor: Tisztelges akkor lett volna, ha van 1! ikonikus jelenet, amit atvesznek..pl Solo vs Greedo..de hogy az egesz sztori az legyen..na ne mar..
Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.11.03. 15:18:47
Nem hiszem, hogy kalap szar, de épp ezért is imádták olyan sokan, mert tisztelgett az eredeti előtt, felidézte azt. Szóval le a kalappal a készítők előtt.
Ez az összehasonlítás egy kalap szar. Kb. minden részből össze lehetne vágni egy ilyet.
Ja, alaptalan nyafogas...
Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.11.03. 11:47:38
Utoljára szerkesztette: cateran, 2017.11.03. 11:47:38
de old republic témák sokkal jobbak lennének
Yuuzhan vong
normális darkos sorozat kell, olyasmi hangulatban mint a star wars old republic filmek..
na az ütős lenne..elég volt a prüntyögő robotcsincsillákból, meg a nyálas mesékből..
na az ütős lenne..elég volt a prüntyögő robotcsincsillákból, meg a nyálas mesékből..
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
"Hiszen a galaxis hatalmas, a lehetőségek pedig végtelenek. "
Akkor jó lenne már végre kimozdulni a komfortzónából. Ott van több ezer évnyi történelem. A Sith háború az Old Republic kora stb... De erre évtizedek óta ebbe a nyamvadt 20-30 évbe vannak beragadva a filmkészítők. Pedig egy Old Republic film nem lenne rossz. Abban is rengeteg remek ötlet lenne.
Akkor jó lenne már végre kimozdulni a komfortzónából. Ott van több ezer évnyi történelem. A Sith háború az Old Republic kora stb... De erre évtizedek óta ebbe a nyamvadt 20-30 évbe vannak beragadva a filmkészítők. Pedig egy Old Republic film nem lenne rossz. Abban is rengeteg remek ötlet lenne.
"Hiszen a galaxis hatalmas, a lehetőségek pedig végtelenek. "
Ennek tukreben siralmasak az eredmenyeik, foleg a Ebredo Ero-vel kapcsolatban...az evtized copy/paste-je volt...
Ennek tukreben siralmasak az eredmenyeik, foleg a Ebredo Ero-vel kapcsolatban...az evtized copy/paste-je volt...