18
This Land is My Land
  • ricsa008
    #18
    Sziasztok ! Ez hogy épül fel ? egy tarkovra hasonlit pl ?
  • robicarlos6
    #17
    Megjelent
  • Hunor1
    #16
    hmmm. kezdek belejönni. igaz vagy 4x kezdtem újra :))) most olyan 72% - 19% körül van az arány, de egyáltalán nem lett könnyebb! Sőt, kurvára megsokasodtak a Patroljai!! ráadásul pillanatok alatt összeáll (közel vannak egymáshoz) 2-3 patroljuk is, mindenhol megjelennek ahol raidolni kezdek. párszor le is lőttek már mert kurvára bugosak a lovasok. sokszor átmennek rajtuk a nyilak mintha szellemek lennének :(((( Vannak, voltak embereim is de sajnos őket hamar ledarálják a patrolok :(((
  • Hunor1
    #15
    hát kmmm... egyelőre virágboltival nyomom én (is) alfa/bétára én sem adok pénzt. ja, de, a Bannerlordra
  • grebber
    #14
    Fizetős béteteszternek lenni kevesen szeretnek.
    A game körül zéró a felhajtás kb a létezéséről se tudnak az emberek
    Majd ha kijön earlyből talán csinálnak neki valami reklámot és jobban rákapnak az emberek
  • Hunor1
    #13
    hmmm, azt hittem többen is toljuk már ezt a fasza kis játékot. több hozzászólást vártam itt. na mindegy.
  • Hunor1
    #12
    uff! kell ez nekem! :) ez hasonló a RDR2 höz?(mivel vadnyugat ez is)
  • Montanosz
    #11
    van uj verzio, egyre jobb a játék



  • mike01010101
    #10
    Unity engine, szerintem valami alap verzió.
  • grebber
    #9
    Milyen a game fájl szerkezete? Nyelvi fájlokat nem néznéd meg mikbe lehet?
  • mike01010101
    #8
    Igen. A 49€-os csomaggal már rögtön játszható, az olcsóbbal majd csak ha steam-en lesz valamikor ősszel.
  • grebber
    #7
    Előrendelted a weboldalán ,hogy tudsz vele játszani vagy hogyan tolod?
  • mike01010101
    #6
    Érdekes, nekem bejön ez a játék. Igazi hiánypótló alkotás. Nagyon sokáig kéne gondolkoznom, hogy találjak PC-re nyílt világú, külső nézetes, fejlesztős-craft-olós, singleplayer vadnyugati játékot. Talán nincs is más. Esetleg a Gun.
    Ez még egy pre-early-access játék, de ahhoz képest már komoly tartalom van benne (meg persze bugok, optimalizálatlanságok, furcsaságok).
    Bázis építés, bázis fejlesztés, csapat építés, alapanyag gyűjtés, gyógyteák, mérgek készítése, csapdák készítése, különféle íjjak és nyílvesszők gyártása, terület elfoglalás, vadászat, állatbőr gyűjtés szépen benne vannak. Ha tovább játszod és van pár fejlesztett bázisod onnan küldheted az embereidet vadászni, gyűjtögetni, telepes, favágó, katonai táborokat megtámadni. Minden valós időben megy, ha akarsz mész velük és segítesz harcolni, hanem akkor a térképen látod mi történik. Lőfegyvereket, töltényeket, puskaport a fehérektől lehet zsákmányolni. Vannak kereskedők, a karmádtól (mennyit ölsz) függenek az árak, de nem pénz van hanem cserekereskedelem, pl. bőrökért cserélsz lőszert. A saját táboraim közt is pakolgathatom a cuccokat, az egyik tábor farkasbőrt gyűjt, a másik fát, a harmadik növényeket stb.
    Négy "osztályban" fejleszthető a karakter, (harcos, nyomkereső, törzsfőnők, kereskedő), mindenhol 6-8 skill van amit 4-5 lépésben lehet javítani (pontosabb fegyverek, több cucc cipelést, élesebb szem stb, a szokásos). A játék nagyon szűkmarkú az xp-vel, legalábbis nekem lassan fejlődik a karakter, pedig sok minden kéne mert nehéz a játék.
    Egyébként pontos fejlövéssel egy lövés elég a nyíllal, testre tényleg több kell.
    Volt olyan hogy 15 harcost küldtem egy nagyobb telepes táborra ahol voltak vagy 20-an. Jó nagy csata volt. Simán el lehet veszíteni az egész törzset egy meggondolatlan támadás alatt. Meghalni nem lehet, a kinyír valaki akkor csak visszakerülsz a táborodba és elveszíted a nálad lévő összes cuccot (amit a táborban tárolsz, az megmarad) mondván "kiraboltak" viszont ilyenkor új feladatként megjelenik, hogy állj bosszú xy-on és jelzi a térképen hol az illető aki kinyírt.
    Ha medve nyír ki akkor nem veszíted el a cuccaidat. Medve, szarvas, őz, farkas, nyúl, bölény, vadló amikkel eddig találkoztam.
    A térképen a meglévő bázisok közt lehet teleportálni, a térkép tényleg hatalmas.
    Végülis a játékmechanizmus az kicsit assassin creed-es, (egy területen ki kell takarítani az összes telepes tábort elfoglalni az erődöket és akkor az a terület vissza lett szerezve a fehérektől.
    Ha egyedül mész, akkor a lopkodás a legjobb megoldás, be lehet osonni a táborokba és megmérgezni a kaját az asztalon, eloltani a tábortüzet, puskaport szórni rá és mikor újra meggyújtják robban, alvó embert csendben meg lehet ölni.
    Én tényleg ígéretes játéknak tartom, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.



  • grebber
    #5
    Egyelőre faszán el is ment a kedvem. 30 percig csak növényeket szedeget. Az a nyilazásmeg lol egy emberben 5-6 lövés kell.

    Ez remélem a fejlesztési szakasz első hetében volt ilyen. Ha marad ez, totális bukás garantált
  • Hypo #4
    Jó kis game play
  • grebber
    #3
    Friss előzetesen a This Land Is My Land

  • Plata
    #2
    Na ez jó hír,feltéve ha elfut a gépemen,de végre egy western játék.
  • grebber
    #1
    This Land is My Land címmel jön az új western játék

    A Game Labs nevezetű stúdió új vadnyugatos játékot jelentett be PC-re, This Land is My Land címmel. Talán a Red Dead Redemption 2 komoly vetélytársa készül a kis fejlesztőgárda boszorkánykonyhájában.
    A mai napon a Game Labs nevezetű kis fejlesztőstúdió, új vadnyugatos témájú, nyílt világú akciójátékot jelentett be PC-re. 
    A fejlesztők elmeséltek pár dolgot a programról, és úgy tűnik nem éppen egy kis projektben gondolkoznak. A szabadon bejárható játéktér például az elmondottak alapján még a Skyrim játszóterénél is nagyobb lesz, és nem mellesleg folyamatosan változni fog. Ahányszor újrakezdjük a történetet, annyiszor találkozunk egy egészen más területtel, melyben másképp fognak növekedni a városok és fejlődni a táborok. Az in-game világ a cselekményeinktől függően folyamatos növekedésben lesz, de, hogy pontosan mi mennyit változik, az nagyban rajtunk is múlik majd. Továbbá minden egyes végigjátszásnál másképp fognak viselkedni ellenfeleink, és a járőrök is más-más útvonalakon fognak közlekedni.
    A helyszín természetesen Amerika lesz, mi pedig egy indiánt, az egyik helyi törzs tagját fogjuk alakítani. Feladatunk nyilván a telepesek megállítása lesz. Az ígéretek szerint a program számos innovatív játékmechanikát fog tartalmazni, amelynek köszönhetően még izgalmasabb lesz a vadnyugati kaland.

    A fejlesztők szerint ellenfeleink rendkívül okosan fognak viselkedni, és ha kell össze is fognak majd ellenünk. Azt is megtudtuk, hogy a cím nem fogja nélkülözni az akciót sem, de talán még nagyobb hangsúly lesz a lopakodáson.

    info a képekkel: Gamekapocs

    Website
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.11.02. 21:17:02