Sea of Thieves
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ezért jó a steames refund, nem tetszik egy játék akkor visszakérheted az árát (2 óra játékidőn belül ugye).
Utóbbi idők egyik legjobb húzása volt tőlük demok híján (mondjuk meg tudom érteni azt is, hogy miért nincs már).
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Amúgy ennyi idő után már észre kellett venni hogy a játékipar teljesen elkurvult.
Gyakorlatilag a legnagyobb hibaszázalékkal árulják termékeiket,se garancia se semmi, sokszor még egy bocsi sem.
Max visszaviheted a boltba és talán használt áron vissza veszik.
A játékok egyre bonyorultabbak és a fejlesztőknek nincs idejük tesztelni kell a pénz, mi lettünk a tesztelők és ez már bevett szokásukká vált.
Sok esetben csak akkor jönnek ki a bugok ha sok száz ezren játszanak egyszerre.
A bf1re is most mondom csak hogy elég stabil másfél év után, vagy a nagy rockstar legendás Gta-ja mai napig kidobál online, és mindig vannak benne bugok.
Ez ma a játékipar, hibás termékeket árulnak tisztelet a kivételnek.
Annak örüljünk hogy nem repülőgép alkatrészeket árulnak!😄
Ezt elfogadva a játékkal nagy baj nincs, tegnap 3 órát nyomtam haverral, tök jó volt,a kérdés az mikor jön a dlc és az azutáni meg azutáni mert jöbni fog az 100%
(Stief tényleg túlreagálod)
Ezért tart itt a világ mert minden szart ellehet adni mert van rá vevő
Én itt abba is hagytam, jó játékot kedves Stief
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Utoljára szerkesztette: Stief, 2018.03.23. 07:43:09
Bazz amikor hallgatom hogy építik a kerítést a migránsok ellen, evvel csak minket nyugtatnak. Az nem migrásoknak épül hanem hogy minket benntartsanak. Végén majd ládával dobálják be a banánt! Nézd ott a hülye magyar, semmi nem jó neki, jéé!! és még beszél is!
Utoljára szerkesztette: Stief, 2018.03.22. 22:22:30
Ezt állítom!
2 napja nincs kint a játék és te azt mondod szar, te véleményed alapján biztos nem vásárolnék kocsit.
Developer Rare stressed the beta doesn't feature the full game!
Nagyon jól idézted, plz open betaban nem is volt full tartalom, fejvadászos küldik hiányoztak, bár talán egy stressz tesztnél egy darabig nyitva voltak.
Másik számoljunk egy kicsit mikor azt mondod drága játék!
60 euro=18000 ft kb
Nézzük csak.
Mi mozink jegy ára!
1650 egy mondjuk 2 órás film azaz 18000/1650=10,9 óra mozi filmel
Ha családdal mész akkor kb 3szor mehetsz moziba.
Cigaretta Camel Blue 20 szál 1180 Ft ugye nem kell kiszámolnom mennyi jön ki belőle.
De ha elmész a mekdöncibe egy bigmac menü ára kb 1500 ft között mozog az 12db menü.
Szóval ha neked ez drága akkor nagyon nem tudsz számolni sem, vagy megint hozod Magyar formát és hajtod a csigát!
Pl Arkot 60 euért vettem meg kb és 2000 órát raktam bele.
Ha ebbe játékba az ember bele rak 20-at már megvan az ára.
És tudod miért mondom hogy csinál jobbat, mert azok az emberek mondják hogy szar ez meg szar az akinek az életük hasonló vágányon van. Nem érzik át alkotások mögötti hihetetlen munkát.
Wicher meg nem pvp, igaz valóban fasza játék. De példád olyan mint ha kutya kiállításra, macskát vinnél.
Igazi MAGYAR barátom!
Utoljára szerkesztette: Stief, 2018.03.22. 22:08:50
Ha jól tudom lassan 5 éve készül.
A Bf4-et töröltem le hogy helyem legyen a gépen ami közel 60 giga volt!
Erre látom hogy ez meg nincs 10 GB se😄
Felesleges volt letörölnöm, de mondjuk én voltam a hülye hogy többet gondoltam..
Idézem akkor jó? "Developer Rare stressed the beta doesn't feature the full game"
forrás: SoT
ui: de 200 emberrel 4 év alatt szép teljesítmény
witcher 3 150-250ember 3.5év
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2018.03.22. 20:10:20
Részvényeid vannak a cégnél vagy mi van..😊
Nem csak magyarok hanem külföldi tesztelők is hangot adtak ezeknek a dolgoknak most néztem nem rég mert kiváncsi voltam.
Teljesen áron ilyen játék stb stb. Úgylátszik ők sem tunak olvasni. Nem a magyar ilyen hanem az ember.
Amúgy én is megvettem és szándékosan nem lemezen mert hosszú távra tervezek vele.
Ebben a játékban sok lehetöség van és lesz is és egy pillanatig nem estem pánikba a kezdeti nehézségek és kevés tartalom miatt mert pont úgy gondolom mint te.
Igazad van! :p
Csak azért írtam hogy ne egyedül legyél a véleményeddel.
Hiszen konkrétan leírták, hogy a játék egy alaptartalommal jön ki, ami nem sokkal több mint a BETA.
A tartalom időközben a patchel érkezik! Nem tudom de én ezt olvastam és ha nincs kedvetek utána olvasni, akkor esetleg posztolhatom.
Ez baj mai társadalommal, kritizálni tudnak, csak utána járni dolgoknak nem!
+ Azt "ígérték" hogy ez drága alap ár tartalmazza dlc-k árát is, persze ez a jövő, hogy betartják e az ígéretüket.
Egyszerűen ez a magyar mentalitás elszomorít, minden "szar"
Ja kraven54 küld már el a te általad elkészített jobb játékot, szeretnék vele játszani! + a pofádba hazudós videót is.
Köszi!
Utoljára szerkesztette: Stief, 2018.03.22. 15:49:54
Ha rám hallgattok nem veszitek meg hanem előbb kipróbáljátok 14 napos game pass-al ingyen és utána eldöntitek megéri-e vagy sem....
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2018.03.22. 12:05:46
If you give a little love you can get a little love of your own
Xbox
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Pc-n mikor jelenik meg a játék? Nem úgy volt hogy 20-án?
Köszi!
Az egyiken kincsek is voltak!
A mohának mindig a déli oldala fás!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A pálya töltőképernyő nélküli,kb 6-8 óra alatt körbejárható,teljes mértékben kézzel alkotott,nem progen.Valamiféle gyenge történetszálat is ígérnek,küldetésadó npckkel.
Talán a crossflatform is működni fog,tehát pcs játszat xboxossal.
És egy videó is milyen lesz