4
 • M2 #4
  Touch ID-nál meg kellett érintened, a Face ID esetében még annyit sem kell majd tenned. Csak kiír majd egy értesítést, hogy na most használta. Persze online banking esetében lesz majd egy OK gomb a jóváhagyáshoz.
 • MerlinW
  #3
  Face ID kamera külön "kamera" (inkább érzékelő, mintsem kamera), ami - ahogy a képernyő is - akkor aktiválódik mikor magad felé emeled a telefont. Az appoknak nem kell támogatni, az OS támogatja és küldi az eredményt (authentikált vagy sem) az appnak.
  Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.20. 12:25:53
 • hawkie22
  #2
  Hát nem tudom, nekem a Touch ID igencsak megkönnyíti a napi használatot. Minden olyan App, aminél támogatott (online Banking, PayPal, st.b) csak ezt használom. Nem azért, mert elfelejteném a kódokat, hanem mert sokkal egyszerübb, csak ráteszem az ujjam a gombra és már kész is. A Face ID nem tudom, hogy müködhetne ilyen gyorsan, ha még a kamerát is be kell "kapcsolnia" elötte a telefonnak, illetve hogy a különféle App-ek támogatják-e.
  Én a 7-essel elégedett vagyok, egy darabig nem lesz váltás ebböl.
 • M2 #1
  Ez a TrueDepth Camera nem tűnik valami kiforrotnak, biztos nem fogok venni az első 1-2 szériás modeljükből. Talán majd 2019-ben, ha addig a tömeges tesztelőknek beválik. :-)