3
  • kvp
    #3
    "A fejre szerelhető eszköz és az ahhoz tartozó szoftver segítségével lehetővé teszi, hogy az emberek értékes lokáció-kötött képi és hangadatokat gyűjthessenek be amerre járnak, s ezáltal pénzt kereshessenek."

    Ezt a Google a Google Glass-al kapcsolatban mar levedette. Egyebkent benne is van az adatvedelmi nyilatkozatban, hogy (ahogy barmely android alapu keszuleknel) a Google gyujthet a terkepszolgaltatas javitasahoz lokacio es egyeb adatokat, akar kikapcsolt gps, wifi, mikrofon es kamera eseten is. (tehat aktivak maradnak a fenti eszkozok, de olyankor csak a Google reszere gyujtenek adatokat) Az Apple is ugyanugy bekapcsolva hagyja a wifi-t adatgyujtesi celbol, attol meg hogy a felhasznalo kikapcsolja a vezerlopanelen. Szoval sajnos az otlet elkesett, mint ahogy a Mapper is, mert a Google fele autok mellett mar a Teslak is kepesek terkepfrissitesi infokat gyujteni amerre jarnak.

    ps: Az iroda egy garazs. Ez volt olcson es egyebkent is garazsceg akartak lenni. Nagy penz nelkul erre futotta. A kepen egyebkent a fel ceg rajta van, a webdesigner es a marketinges gepei (apple-ok) lathatok, a velunk szemben ulo a rendes fotellel es a nem apple monitorral valoszinuleg mernok. A fonok/tulajdonos es a fomernok meg font ul a tobbiek feje folott.
  • Skylake
    #2
    Ó, de gyönyörű ez az iroda, minden úgy van benne, mint ahogy az a Kossuth-szakállas hipstereknek maga az elélvezés előtti kreatív állapotot, és az ehhez kapcsolódó flow-t fenntartsa! Kétségtelenül láthatóak e infrastrukturális kincsek, a termékeny kreativitást maximumra összpontosító tényezők, úgymint: biciklik és azok kreatív elhelyezése, a nagy dögüres ipari csarnokszerű tér, ahol lehet bandázni, illetve a zöldikével okosított nargile-t is könnyen lehet futtatni, stresszesebb napokon. A baromi kényelmes székek, a kétségtelenül rohadt sivár általános kinézet! EZ, az ami divatos, és innovációt teremtő és inkubáló infrastruktúra alapjellemzője!
  • Skylake
    #1
    Én szeretnék alapítani egy olyan startupot, amely a Human elnevzést kapná. A fejre szerelhető eszköz és az ahhoz tartozó szoftver segítségével lehetővé teszi, hogy az emberek értékes lokáció-kötött képi és hangadatokat gyűjthessenek be amerre járnak, s ezáltal pénzt kereshessenek. Ezt hívják amúgy sousveillance-nak, ez eddig is megvolt mióta a mobiltelefonok léteznek, úgyhogy mivel az emberek ehhez hozzászoktak, ideje emelni a tétet és nem mellesleg pénzt keresni belőlük.