6
-
#6 Fantasztikus. Kis betűvel a lap aljára száműzik az egyetlen dolgot, ami érdemben nézőket csábíthatna be. Nevezetesen, hogy a főszereplő Bruce Willis. -
#5 Az utána következő mondatból nekem az jön le (arra utal a hír írója), hogy szarul reklámozták a filmet, Willis meg nem elég jó reklám neki, ide már Charles Bronson kellene.
Nekem elég jó reklám Willis is. -
KoLaMan #4 Természetesen tudom, hogy az eredetiben Bronson volt a főszereplő, de ettől még miért is mutatna jobban ezen a plakáton? Nekem továbbra is rejtély. -
#3 "Valljuk meg, Charles Bronson sokkal jobban mutatna egy ilyen plakáton". Valljuk be, a mai közönség lassan azt se fogja tudni, ki az a Bruce Willis, nemhogy Bronson... (Bár amilyen filmjei manapság vannak...)
Nekem tetszik a poszter.
@KoLaMan #4: Gondolom, úgy jön ide Bronson, hogy a '74-es filmben ő volt a főszereplő. -
KoLaMan #2 OK, a cikkírónak nem tetszik, és mert az Ő cikke, beteszi a címbe, hogy gáz. Jó neki, én csak a hozzászólásokban írhatom meg, hogy nekem semmi bajom vele (ha nem is ájulok el tőle). Ez van, de ez még nem ér egy hsz-t.
Node, ezzel a mondattal: "Valljuk meg, Charles Bronson sokkal jobban mutatna egy ilyen plakáton, mint Bruce Willis." - nem tudok mit kezdeni (azonkívül, hogy mire fel a királyi többes...).
A cikkírónak Bronson jobban tetszik, mint Willis?
Nem szereti a kopaszokat?
Gyermekkori példaképe volt Bronson, és nem tudja feledni?
Rejtély. -
toxysylver #1 Magyar trailer:
Ilyen a magyar plakát:
Utoljára szerkesztette: toxysylver, 2017.10.06. 12:04:01