5
  • MsUser
    #5
    Jelenlegi megjelenésükben volt a plussz! Ha ezt is elvetik piskóta forma miatt, kell a francnak többé!! Akkor jó lesz az ALMA is vagy a Samu ha mind egyforma.
    Vagy egy okosabb Kínai gyártó aki inkább egyedi "elegánsabb" formavilággal adja ki a telefonjait.
  • gosub
    #4
    Soty Z3C telóm van. Nem a dizájn a szar hanem a hardwer. Ezen 2 éven belül minden elromlik. A kijelző elválik, érintő elromlik az usb-t ha használod tönkremegy, jack aljzat szintén, kameramodul szintén. A gumírozott ajtócskák elfáradnak, kipotyog. Mivel mégse vízálló, csak míg vadi új, ezért javításkor pusztán szivatás a ragasztás szétszedése.
    A trilumios kijelző színei fosok, mindent áthat a kékje, a kamera képe kikapcsolhatatlanul túlélesít, a 4k egy interpolált kamu fos, átlag alatti dinamika, foltos színekkel.
    A teljesítmény rendben van, ennyi a pozitívuma. Többet nem veszek sonyt.
    Ha nem megy a kupi nem a bútorokat kell lecserélni!
  • nortu30
    #3
    Nekem meg a szögletes sz*r a f*s, ezért nem vettem Sonyt már jó ideje. Ennyit erről.
  • CairoJack
    #2
    Z1Compact, Z3, Z5 és X. Ezek a Sony telóim voltak, mostanában és bár az Z1C-t és a Z5-t még ma is használom, messze az X volt a legjobb, ami a kényelmet (ergonomia) és a formavilágot illeti. Más kérdés, hogy nem volt vízálló, és hulladék volt a hardver, ezért eladtam, és az volt az utolsó Sony telóm, azóta S7 Edge van (szerk: ez se egy nagy eresztés, szerinte a Z5 jobb volt a maga hibáival együtt is).
    Az azóta kiadott összes Sony-tól hányok. A mostani, lumia koppincs dizájn hihetetlenül ronda, és kényelmetlen. Amúgy ügyes volt a Sony lemásolta egy bukott éra, bukott telefonjainak bukott külsejét, dobta a vízállóságot, a minőségi anyagokat, és az erős hardvert. Az árcímke maradt.
    A vevők meg - mint én - mentek. Fele annyi telót sem adnak el ma, mint a Z sorozatból.
    TAPS!
    (Meg is érdemlik a sorsukat a kretének).
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2017.10.03. 01:02:49
  • TokraFan
    #1
    Akkor biztos ez is ilyen lekerekített sz*r lesz, mint a többi f*s...