Üzletet lehet építeni animált GIF-ekre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bezzeg a régi szép időkben, amikor még kreatívan beírta, hogy "LOL", vagy még régebben, az intelligencia fénykorában azt, hogy "aztakurva!". Ehh, azok már sose jönnek vissza.
Hát igen, a GIF-ek. Végre a prolik tömegeinek is lehetővé vált a modern tömegkommunikációhoz nagyban hasonlító technológiák és ezzel képi és videós kifejezési módok alkalmazása. Nyilván a tömeg döntő többsége nem tud, és totálisan átlagos, dögunalmas élete okán nincs is miről valóban érdekes, és vagy érdekesen megkomponált live közvetítést nyomnia, de a mindennapi figyelem, státuszkifejezés és prominencia-adagjáért meg kell küzdenie az ilyen javakért dúló versenyben, a közösségi hálók terében. Így csupán konzervből, készből dolgozik. Ahol az emocionális kifejezés fontos, azonban ez technológia jellege okán (ma még) csak töredékesen valósítható meg, ez lesz az eredménye. Nyilván a funkcionális félanalfabétáktól kezdve, az absztrakciós képességben, valamint írásos megfogalmazás képességben gyenge kompetenciákkal rendelkező userek is szeretnék a fentieket megszerezni mindennap, függően attól, mennyire tüdőzte le a közösségi létet. Ez a kézenfekvő megoldás lesz. Beszédes, hogy az iPhone X esetében kifejezetten hangoztatott funkció, hogy az user önmagából tud emoji-t csinálni - mindennél jobban rávilágít erre.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Helyi hálózat? Minek? Átsétálok pendrive-val.
Pendrive? Minek? Kiírom lemezre,
...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ellenben most a billentyűzeteim között ott egy GIF-es, rányomok, már alapból kategorizálva vannak a GIF-ek, kiválasztom ami kell és SEND. Azt hiszem ez picit kényelmesebb és gyorsabb. Miért fáj ez neked? 😊
Szívesen! Több luftot már ma ne rúgj, thx.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ide az "eternal september" -t lehetett volna hozni példának (a hsz-emre válaszul), de valaki nagy labdajáték hívő lehet ha ekkora öngólt megejt helyette.
Úgy vagyok vele, hogy ha nem akarok közölni semmit, nem írok semmit, de nem helyettesítem gif-ekkel, képekkel meg ilyen hülyeségekkel.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Kereső? Ott a google... beírod milyen témájú gifet akarsz és kifossa magából százával.
- Adatbázis? Dettó.
- 99.9%-ban a giphy-n mások munkáit látom.
az hogy mára 98% + trash bonyolódik rajta kultúra helyett is, az a plebs érdeme, ami nyugati országokban főként az örök fiatalság mámorában úszó narcisztikusságot jelenti.
Ha már itt tartunk, a narcisztikusságnál, meg a lentebb említett öncélúságnál , megjegyezném hogy egy Hillaryhez képest egy Orbán is fiatal, meg jó sportoló, és a politikai kvalitásaik is összemérhetők.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.10.02. 14:37:29
A cikkben a válasz kérdésedre.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/