3
-
KoLaMan #3 A filmet nem láttam, csak máshol olvastam róla, és ott még dráma volt (IMDb-n is az) - úgy is kezelték.
Ezek után kíváncsi lettem, meg fogom nézni. -
Pár hete láttam a ciikben leírthoz hasonló trendiskedő thriller filmet. I. T. ne nézzétek meg! Nagyon akar a rendező ott is egy modern Elemi ösztönt összehozni ezért mindent bele rakott amit egy SG szerű oldalon talált, mobil app, dinamikus vállalkozás, autónavi, hekkelés hegyek plusz szeksz.
Még Pierce Brosnant is megutáltatták velem , pedig ő jól tud játszani magát jóltartó középkorú aranyszívű apucit is, láttam már tőle ilyet. -
Skylake #1 Ez is egy olyan, undorító nyugati feslettséget tükröző médiaszemét, amit a Soros-terv keretében nyomtak le ide!
Magyar Hazaffy nem kavargat így: asszony szüljön, ha nem szül akkor verni kell, erősen, jó igazi magyar fából készült bottal, vagy ostorral! Asszony lábát szétrakja, pofáját befogja, nem fáj a feje, amikor Urának b*szhatnékja van! Ezen kívül konyha és kuss: főzi a pacalt velővel, ahogy azt a Rezsibiztos frakcióvezető Úr kegyesen bemutatta a póroknak, akik részére a mocskos multik immár chipezik a húst! Magyar ember, igazi Magyar Hazaffy bedobja a pálinkát, böfög egy k*rva nagyot, megpróbálja érszűkület okán petyhüdt f*szát felállítani, majd betenni a' zasszonynak, ha pedig ez nem meg, akkor üt, keményen, ahogy arról Anikó asszony biztosan tudna mesélni!
Ilyen témájú filmek kellenek, ilyeneket rendezzen a Vajna Úr, közpénzből, Nemzetünk okulására, az ilyen balliberális sorosista mocskot pedig be kell tiltani, a kópiákat nyilvánosan el kell égetni! Plusz kell egy plakátkampány és egy konzultáció is!
(#Szarkazmus megvan, ugye?)