3
  • molnibalage83
    #3
    Soha nem értettem, hogy mire a hó a tweet. Soha senkiére nem irtatkoztam fel, kerestem stb. De az ilyen saját mesterséges korlátozásokon is csak vakarom a fejem. A FB felülete is egy rakás szar, de a tweet ehhez képest...

    Nevetséges, hogy az FB képtelen olyan rendszeret használni - ahogy a YT is - ami a fórumokhoz hasonó. Kb. 40-50 üzenett felett használhatatlan az egész bármire is. Apró hiba, hogy a népszerű videók alatt 1000-es nagyságrendű üzenet van és lapozni sem lehet oldalaként csak lineáris betöltés van.

    És ezek a világ vezető webes felületei. Agyrém...
  • Cat #2
    Azért tegyük hozzá, hogy a korlát nem elérése csomó esetben extrém rövidítéssel jön össze, illetve arra is kiváncsi lennék, hogy a jelenleg darabokban közölt mondanivalót hová számolják. (Trump pl. rendszeresen 2-3 egymás utáni üzenetet ír, mert így fér ki.)
  • kvp
    #1
    Valamit lepni akarnak, mivel a 140 karakteres sms-es technologiai korlat nagyon veletlen ertek. Viszont a tweet lenyege, hogy rovid, tehat ha nagyobbra nohet, akkor kevesebbet lehet belole adott ido alatt elolvasni. Ha tul hosszu, akkor meg a felhasznalok egy jelentos resze neki sem all. A 0.4% tweet eseten kerdes, hogy pontosan hany felhasznalotol jon. Masik nagyobb kerdes, hogy a 120-140 kozotti (tehat kicentizett) tweet-ek aranya mennyi es ezt a felhasznalok hany szazaleka hozza ossze.

    ps: Ez a hozzaszolas is hosszabb mint amit sok ember hajlando elolvasni. A cikkrol nem is beszelve.