Remek évadot ígér a The Walking Dead 8. évad új előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Amíg bele nem szóltak az okos amerikai kis puncisok,hogy nekik ez túl véres (baseball ütős jelenet) addig rendben volt a sorozat, semmi baj nem volt vele! Azóta viszont barátok közt színvonalú semmi lett a kedvenc sorozatomból!!!"
Hogy szóltak bele? A részeket nem két epizód sugárzása között forgatják. Mire a baseball ütős jelenet adásba került, addigra majdnem a teljes 7. évadot leforgatták. És mit érne egy bármilyen beleszólás? A 7. évad azért pocsék, mert nem véres? Ha véres lenne, király lenne?
Nem szólt bele senki semmibe. Ennyit tudnak az írók, szinte minden, ami jó, az a képregényből van. Ők többre nem képesek. Egyébként is kábé a 2. évadtól Barátok közt színvonalú a sorozat.
Hogy szóltak bele? A részeket nem két epizód sugárzása között forgatják. Mire a baseball ütős jelenet adásba került, addigra majdnem a teljes 7. évadot leforgatták. És mit érne egy bármilyen beleszólás? A 7. évad azért pocsék, mert nem véres? Ha véres lenne, király lenne?
Nem szólt bele senki semmibe. Ennyit tudnak az írók, szinte minden, ami jó, az a képregényből van. Ők többre nem képesek. Egyébként is kábé a 2. évadtól Barátok közt színvonalú a sorozat.
Amíg bele nem szóltak az okos amerikai kis puncisok,hogy nekik ez túl véres (baseball ütős jelenet) addig rendben volt a sorozat, semmi baj nem volt vele!
Azóta viszont barátok közt színvonalú semmi lett a kedvenc sorozatomból!!!
Még ezt az évad felét(úgyis bontják megint 2 részre) végig nézem,de ha nem jön vissza a kegyetlen,brutális naturális ábrázolás a sorozatba én(és sokan mások is szerintem) kaszálják.
Egy posztapokaliptikus zombis filmtől mit vár a néző? Akinek nem bírja a gyomra és barátok közt színvonalat akar az nézze azt, nekem meg had legyen meg a napi trancsír és darálás a kellő drámával alátámasztva,hogy ütős legyen.
A kis lagymatag lelkületűek meg nézzék a fábry showt meg az éjjel nappal bp féle marhaságokat!
Azóta viszont barátok közt színvonalú semmi lett a kedvenc sorozatomból!!!
Még ezt az évad felét(úgyis bontják megint 2 részre) végig nézem,de ha nem jön vissza a kegyetlen,brutális naturális ábrázolás a sorozatba én(és sokan mások is szerintem) kaszálják.
Egy posztapokaliptikus zombis filmtől mit vár a néző? Akinek nem bírja a gyomra és barátok közt színvonalat akar az nézze azt, nekem meg had legyen meg a napi trancsír és darálás a kellő drámával alátámasztva,hogy ütős legyen.
A kis lagymatag lelkületűek meg nézzék a fábry showt meg az éjjel nappal bp féle marhaságokat!
El. Psy. Congroo.
Zombis film, nem? Akkor meg mit csodálkozol, ha előtte zombul valaki? 😊))
Ezt csak akkor tudhatod, ha néznéd, szóval csak duma, amit írsz. (Ha nézed, akkor visszaszívom, cserébe viszont elég nagy sucker vagy. Két jó epizódért zombulni valami szar előtt?)
minden előzetes remek szezont ígért az elmúl pár évben. aztán legjobb esetben is volt 1-2 jó epizód szezononként.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams