360 fokos videók és virtuális valóság jellemezhetik a jövő televíziózását
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy milyen technikai lehetőségek vannak, az egy dolog, hogy ezekből mire van igény az mag egy másik. Még a HD felbontás sem izgat fel nagy közönséget. Nekem teljesen megfelel az 1024×768 felbontás. A film CSELEKMÉNYE érdekel, nem a szuper minőségű kép. Pláne nem vágyom, hogy benne üljek. A Parlamentben sem akarok benne ülni virtuálisan. Kívülről akarok röhögni (vagy sírni) a sok marháján.
Nekem csak annyi bajom van ezzel, hogy amíg nincs technológiai háttere addig kár evangelizálni, mert könnyen orrabukáshoz veszet a túlbuzgalom.
Hirtelen el sem tudom eldönteni hogy szemüvegnélküli 3d-hez kell nagyobb áttörés vagy a használható szemüvegekhez.
Szerintem legtöbb ember agyban az evangelizálós "tevehajcsárkodásnál" * nem jut tovább sehogy sem ami a témát illeti ,szóval fölösleges fórumokon téríteni. Éshát a mérnök is ember.
*hallottam van oázis a sivatagban ! Vigyél! Ha délibábhoz viszel szétverem a fejedet!
😄D
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.09.23. 12:18:57
Hirtelen el sem tudom eldönteni hogy szemüvegnélküli 3d-hez kell nagyobb áttörés vagy a használható szemüvegekhez.
Szerintem legtöbb ember agyban az evangelizálós "tevehajcsárkodásnál" * nem jut tovább sehogy sem ami a témát illeti ,szóval fölösleges fórumokon téríteni. Éshát a mérnök is ember.
*hallottam van oázis a sivatagban ! Vigyél! Ha délibábhoz viszel szétverem a fejedet!
😄D
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.09.23. 12:18:57
Kevesebb hellyel rendelkezo embereknek inkabb egy sima motion track-es headset a nyero, mivel igy a fejuket mozgatva szabadon korbenezhetnek es 360 fokos sztereokamerakat hasznalva akar 360 fokos valodi terbeli kepet is lathatnak.
A technologia egyebkent mar a 60-as evek ota adott, csak most kezd el eleg olcso lenne, hogy eladhatova valjon. (az eredeti 1962-es Jetson csaladban is 3D-s tv-t neznek, raadasul az egyik reszben latott studo kamera pont ugy nez ki mint a mai 3 lencses common baseline stereo rendszerek)
A technologia egyebkent mar a 60-as evek ota adott, csak most kezd el eleg olcso lenne, hogy eladhatova valjon. (az eredeti 1962-es Jetson csaladban is 3D-s tv-t neznek, raadasul az egyik reszben latott studo kamera pont ugy nez ki mint a mai 3 lencses common baseline stereo rendszerek)
Meg te is, hogy megint politizálhatsz.
Egyébként meg úgy nézheted majd a parlamenti közvetítéseket, mintha ott lennél.
Egyébként meg úgy nézheted majd a parlamenti közvetítéseket, mintha ott lennél.
Akkor minden 360-os tévéhez lesz majd egy teljes szoba? A 3 kerék 4 gyerek 5 szoba kormánya örülni fog!
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams