5
  • Akva
    #5
    Hogy milyen technikai lehetőségek vannak, az egy dolog, hogy ezekből mire van igény az mag egy másik. Még a HD felbontás sem izgat fel nagy közönséget. Nekem teljesen megfelel az 1024×768 felbontás. A film CSELEKMÉNYE érdekel, nem a szuper minőségű kép. Pláne nem vágyom, hogy benne üljek. A Parlamentben sem akarok benne ülni virtuálisan. Kívülről akarok röhögni (vagy sírni) a sok marháján.
  • Sir Cryalot
    #4
    Nekem csak annyi bajom van ezzel, hogy amíg nincs technológiai háttere addig kár evangelizálni, mert könnyen orrabukáshoz veszet a túlbuzgalom.

    Hirtelen el sem tudom eldönteni hogy szemüvegnélküli 3d-hez kell nagyobb áttörés vagy a használható szemüvegekhez.

    Szerintem legtöbb ember agyban az evangelizálós "tevehajcsárkodásnál" * nem jut tovább sehogy sem ami a témát illeti ,szóval fölösleges fórumokon téríteni. Éshát a mérnök is ember.

    *hallottam van oázis a sivatagban ! Vigyél! Ha délibábhoz viszel szétverem a fejedet!
    :DD
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.09.23. 12:18:57
  • kvp
    #3
    Kevesebb hellyel rendelkezo embereknek inkabb egy sima motion track-es headset a nyero, mivel igy a fejuket mozgatva szabadon korbenezhetnek es 360 fokos sztereokamerakat hasznalva akar 360 fokos valodi terbeli kepet is lathatnak.

    A technologia egyebkent mar a 60-as evek ota adott, csak most kezd el eleg olcso lenne, hogy eladhatova valjon. (az eredeti 1962-es Jetson csaladban is 3D-s tv-t neznek, raadasul az egyik reszben latott studo kamera pont ugy nez ki mint a mai 3 lencses common baseline stereo rendszerek)
  • halaszlo
    #2
    Meg te is, hogy megint politizálhatsz.
    Egyébként meg úgy nézheted majd a parlamenti közvetítéseket, mintha ott lennél.
  • Ender Wiggin #1
    Akkor minden 360-os tévéhez lesz majd egy teljes szoba? A 3 kerék 4 gyerek 5 szoba kormánya örülni fog!