Bemutatkoztak az új iPhone okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert természesen úgy túltolták ezt is ahogy kell, kezdve ott hogy egy gittegyletes pöffeszkedőgép S.J.-ról elhitték hogy "vision"-je van pöffeszkedésmánia helyett.
Olyan ez mint M.O.-n a fidesz és a kedves vezető, ittmeg (jóesetben) elvándorlást okoz....
Persze aki eléggé hajlamos az gittegyletezzen nyugodtan. :)
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.09.15. 06:54:59
A Ferrarim motorja meg épp most verte meg nyers erőben az összes létező konkurensét, miközben fele annyit fogyaszt, mint a tiéd. :-)
Muszáj ugyanazt szajkóznom mindig, az ujjam is elkopik már, minek tanul az olyan nyelvet, aki a sajátjához is szamár?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én röhögök a frissen vett suzukimból, mert látom, hogy te vered a nyálad az új "ferraridra", mert a fedélzeti computer már arcról beazonosít(ana ha nem lenne bugos). Közben ha felpattintjuk a motorháztetőt azt látjuk, hogy a tavalyi suzuki motornál is lassabb motor hajtja és a benzintank fele akkora sincs, tehát többször tankolhatsz bele, és nem használhatod minden úton, csak ott ahol engedélyezte számodra a ferrari vezetősége, de legalább 7-8-szor annyiért vetted meg :DDDDDDDDDDDD
A korrektség kedvéért tegyük hozzá, hogy jobb a gyári szervíz lehetősége hozzá, de ennyi pénzzért.... kösz nem
Amúgy a lenti felsorolásból kihagytam a duál sim-et, persze hogy ezt se lehetett belerakni sok év alatt sem appléknél, pedig az igény megvan rá.
Számomra a legjobb poén az volt, hogy ha megnézzük hogy mi van a szifon userek kívánságlistájának az elején, akkor a nagyobb akksi szerepel messze megelőzve mindent. Erre mit raknak bele? Bugos Face ID-t, amit senki sem kért (csak az NSA, CIA, stb.), de legalább az akksi maradt 2000 mAh alatt :DDDDDDDDDDDDD Gyakorlatilag torkon szarta a saját rajongóit az apple. Az én 45 ezres telóm 2 napig bírja töltés nélkül (4100 mAh) na ezt csináljátok utánam kedves apple hipszter kommentelők.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként meg ne csinálj már ugy mintha a Samsung meg a többi gyártó nem ugyanazon a lovon ülne, minden évben tolni ki az újabb telókat, apro módosításokkal, ezt csinálja mindegyik. Ha nem így lenne, akkor még mindig Galaxy 1-est használnál :D
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.09.14. 10:22:22
De most azt nem mondjátok, hogy az agyhalott amcsikon kívül ezt még veszi valaki? Neee... szopattok! :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az IP a hardver hatékony felhasználásáról szól (korlátokkal), az Android meg egy viszonylagos, vagy akár teljes szabadságról, konfigurálhatóságról. Ennek megfelelően az IP alkalmazás sokszor alacsonyabb szinten C/C++-ban programozódik, ami nagyobb optimalizáltságot, sebességet jelent, az Android alkalmazás, meg nagyrészt Jawa-ban, ami nagyobb rugalmasságot biztosíthat, kevesebb szakértelmet követelhet, de lassabb végrehajtást is jelent.
Eleve más a filozófia. Ennek ellenére, felhasználó szempontból nem mondanám általában lassabbnak az Andoidot, vagy gyorsabbnak az IOS-t. Végig szoktam tapizni a gyári telókat, milyen gyorsan nyitnak meg egy-egy alkalmazást, vagy az ablakkezelés mennyire akadozik. Hát nem az IOS, vagy másik oldalról a Samu a legygorsabb ilyen szempontból tapasztalatom szerint.
IOS-t választani szerintem minimális sebesség beli eltérést, jelentősebb HW/SW/OS korlátozást, és magasabb árat jelent. Ha 50 ismerősödből 40-nek IP-je van, akkor a fentiek ellenére is szóba jöhet az IP vásárlása, a szűk kompatibilitás miatt. Ha 50 ismerősödből 45 Androidot, vagy mást használ, akkor ott az IP további lassú visszaszorulásra lesz ítélve. És ez a világpiaci tapasztalat is.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Talán majd ha kijönnek 32 Giga memóriával, azt nem zabálja le a rendszer.
Kitaláltam, kérem a jogdíjat!
XD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ha az iOS-t is gyárilag teleb*sznák mindennel külsős gyártók, meg ráraknák a high-enden kívül 24 millióféle közepes és szemét hardverre is, az sem menne rendesen.
Sokan csodálkoznak, hogy a mid-low androidos teló után a 140 ezres (vagy több) iPhone milyen jó... :D
Bandinak van esze és nem szopatja magát 50 ezres dzsunka telókkal.
Áááá, hagyjuk.
Bandinak van egy két éves lejáró hűsége és az abból meglévő iPhone 6S telefonja. Azt most majd eladja 160 ezerért, örül a pénznek.
Jön az új iPhone, majd arra fog váltani, újabb 2 év hűség, 60 ezres készülék kedvezmény, 24 havi KAMATMENTES részlet, így Bandinak ez látszik:
iPhone 8: 265e - 60e = 205e / 24 = 8 600 Ft /hó
iPhone X: 380e - 60e = 320e / 24 = 13 400 Ft /hó
Aztán két újabb év múlva eladva 140e vagy 180e visszajön.
Bandinak belefér-e a plusz 5 ezer havi kiadás? Szerintem nagyon sokaknak bele fog.
Azonban nekik ugye vannak a prémium kategóriás telóik mellett olcsóbb kategóriában futók is. Ez részben árnyalja ezt a sikert, másrészt azt mutatja, hogy ők ellentétben az Apple-lel egy szélesebb piaci szegmensben is fontos szereplők. Az Apple ugyan piacon tart ezután is túlárazott elavult hw-rel rendelkező régebbi típusokat is, azonban a mostani generációval olyan szintre lépett az aktuális telefonjaival árban, ahová már nem biztos, hogy követik a rajongóik. Akkor viszont változtatni kell a piacpolitikán. Coock-ból hiányzik a spiritusz, a kockázatvállalás és a megfelelő előrelátás, hogy a mostani biztonsági játékon kívül egy merészebb üzletpolitikát tudjon sikeresen folytatni. Szerintem 3 éven belül lelép, és nem kell 5 év és megjelenik az első Androidos Apple telefon is!
Most már a hatóságnak csak oda kell tartania a tulajdonos elé és megkérdeznie, hogy öné-e ez a készülék, és már bele is tudnak nézni, mert nem kell feltörni.
XD
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.09.13. 12:32:31
Csak számolni kell és még többet kiperkál az illető mint amennyi egybe lenne...
Ma amikor a halandó előfizethet 10e ft-ért korlátlan csomagra, vagy egy jó kis flottában még olcsóbban eléri ugyanezt akkor nem értem hogy miért kell eröltetni a mégdrágább csomgot. Na mindegy, vannak beteg emberek.
Utoljára szerkesztette: M2, 2017.09.13. 12:21:17
Majd akkor nem lesz ciki a kínai telefon ha az Apple fogja a saját showját egy nappal a kínai elé rakni, szánalom :D Gyártanak egy egyébként jó telefont, de annyi tökük nincs hogy más időpontban jöjjenek vele elő.. de legalább egy napig örülhettek..
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.09.13. 12:11:52