6
  • wraithLord
    Hát most Harrison Ford a Star Wars-t nem szereti - meg is halt a karaktere -, az Indiana Jones-t viszont igen, és szeretne még Indy filmet csinálni. Hát csináljon, miért ne... Attól, hogy rossz lesz, a régi filmek még jók maradnak.

Szerintem is öreg már a szerephez. De én el tudnám képzelni új színésszel, biztos vannak a szerepre alkalmas színészek.

Shia Labeouf nem hiányzik belőle, ő az, aki csak arra jó, hogy az apja szívassa, de új Indy ne legyen belőle.
  • Bogoj
    Sia Leböff, mint nagy név? Hát...
  • hypno
    Én továbbra sem értem, hogy mi a bánatért kell izzadságszagú folytatásokat csinálni olyan szinészekkel akik már kiöregedtek a karakterükből.

Biztosan van más is rajtam kívül, aki emlékszik az Ifjú Indiana Jones kalandjaira. Az öszes rész érdekes és izgalmas, ráadásul a történelem valós eseményei, szereplői is ügyesen szerepet kaptak.
    Ráadásul a keret, hogy az öreg, félszemű, a Smithonian intézetben takarító Indy mesél a gyerek látogatóknak, egy akárhány részes történetre is megfelelő lenne.
    Pláne, hogy a Lucas által kitalált 70 történetnek a felét sem filmesítették meg.
  • Ender Wiggin #3
    Kár votl egyáltalán behozni ezt az erőltetett és szokásos fordulatot, hogy van egy fia/lánya stb. De még fontosabb lenne, ha hagynák a karaktert nyugdíjbamenni vagy meghalni anélkül, hogy egy fiatalabb színészre lecserélnék.
  • levy668
    "a rész forgatókönyvírójától azonban megtudhattuk, hogy a főhős, Jones professzor fia, a Shia Labeouf által alakított Mutt nem fog szerepelni a folytatásban."

Pincér pezsgőt de gyorsan! Hű de rühellem azt a jóembert....
    Valószínű Leböff kicsit túltolta a liberalizmust még Hollywood-i mércével is.(volt 1-2 balhéja)
  • Axlkenobi
    Egy dolog: Abszolút nem volt sok negatív vélemény a negyedik résszel kapcsolatban, általában igen pozitív kritikai visszhangokat produkált. Az, hogy ebben az esetben is volt egy szűk, de rendkívül hangosan nyígó kisebbség, nem jelent semmit.

A másik, hogy a nézők nagyjából az Ébredő Erő alapján belőhetik maguknak, hogy mire számítsanak az új Indy-filmtől: a Frigyláda remake-jét, mert az lesz a lehető legkisebb rizikóval járó biztonsági játék a Disney számára.