Egy nagy név nem tér vissza az Indiana Jones 5-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát most Harrison Ford a Star Wars-t nem szereti - meg is halt a karaktere -, az Indiana Jones-t viszont igen, és szeretne még Indy filmet csinálni. Hát csináljon, miért ne... Attól, hogy rossz lesz, a régi filmek még jók maradnak.
Szerintem is öreg már a szerephez. De én el tudnám képzelni új színésszel, biztos vannak a szerepre alkalmas színészek.
Shia Labeouf nem hiányzik belőle, ő az, aki csak arra jó, hogy az apja szívassa, de új Indy ne legyen belőle.
Szerintem is öreg már a szerephez. De én el tudnám képzelni új színésszel, biztos vannak a szerepre alkalmas színészek.
Shia Labeouf nem hiányzik belőle, ő az, aki csak arra jó, hogy az apja szívassa, de új Indy ne legyen belőle.
Sia Leböff, mint nagy név? Hát...
Én továbbra sem értem, hogy mi a bánatért kell izzadságszagú folytatásokat csinálni olyan szinészekkel akik már kiöregedtek a karakterükből.
Biztosan van más is rajtam kívül, aki emlékszik az Ifjú Indiana Jones kalandjaira. Az öszes rész érdekes és izgalmas, ráadásul a történelem valós eseményei, szereplői is ügyesen szerepet kaptak.
Ráadásul a keret, hogy az öreg, félszemű, a Smithonian intézetben takarító Indy mesél a gyerek látogatóknak, egy akárhány részes történetre is megfelelő lenne.
Pláne, hogy a Lucas által kitalált 70 történetnek a felét sem filmesítették meg.
Biztosan van más is rajtam kívül, aki emlékszik az Ifjú Indiana Jones kalandjaira. Az öszes rész érdekes és izgalmas, ráadásul a történelem valós eseményei, szereplői is ügyesen szerepet kaptak.
Ráadásul a keret, hogy az öreg, félszemű, a Smithonian intézetben takarító Indy mesél a gyerek látogatóknak, egy akárhány részes történetre is megfelelő lenne.
Pláne, hogy a Lucas által kitalált 70 történetnek a felét sem filmesítették meg.
Kár votl egyáltalán behozni ezt az erőltetett és szokásos fordulatot, hogy van egy fia/lánya stb. De még fontosabb lenne, ha hagynák a karaktert nyugdíjbamenni vagy meghalni anélkül, hogy egy fiatalabb színészre lecserélnék.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"a rész forgatókönyvírójától azonban megtudhattuk, hogy a főhős, Jones professzor fia, a Shia Labeouf által alakított Mutt nem fog szerepelni a folytatásban."
Pincér pezsgőt de gyorsan! Hű de rühellem azt a jóembert....
Valószínű Leböff kicsit túltolta a liberalizmust még Hollywood-i mércével is.(volt 1-2 balhéja)
Pincér pezsgőt de gyorsan! Hű de rühellem azt a jóembert....
Valószínű Leböff kicsit túltolta a liberalizmust még Hollywood-i mércével is.(volt 1-2 balhéja)
Egy dolog: Abszolút nem volt sok negatív vélemény a negyedik résszel kapcsolatban, általában igen pozitív kritikai visszhangokat produkált. Az, hogy ebben az esetben is volt egy szűk, de rendkívül hangosan nyígó kisebbség, nem jelent semmit.
A másik, hogy a nézők nagyjából az Ébredő Erő alapján belőhetik maguknak, hogy mire számítsanak az új Indy-filmtől: a Frigyláda remake-jét, mert az lesz a lehető legkisebb rizikóval járó biztonsági játék a Disney számára.
A másik, hogy a nézők nagyjából az Ébredő Erő alapján belőhetik maguknak, hogy mire számítsanak az új Indy-filmtől: a Frigyláda remake-jét, mert az lesz a lehető legkisebb rizikóval járó biztonsági játék a Disney számára.