6
-
kvp #6 Gyakorlatilag a Sony nem szeretne ha ezt sokan hasznalnank, de ha a fejlesztok es hobbi hacker-ek ragaszkodnak hozza, akkor tegyek. Ilyen volt a ps3-as linux is, amig el nem kaszaltak.
Az a baj, hogy az open source es ingyenes android-dal nem igazan lehet arban versenyezni es mivel a google mogott penz is van, ezert az ingyenes es nyilt forraskodu piacon meg minosegben se nagyon van versenytarsa. Barmi mas olyan mint egy fizetos, de a google-nel rosszabb kereso site mukodtetese. Ingyen meg talan csak csak, de penzt senki nem ad erte.
ps: A 3rd party szoftver tamogatas jelen esetben inkabb azt jelenti, hogy a kulso (hack-elt) android verziok is tamogatottak a sony telefonokon. -
Gauge #5 Egyébként tök jó lenne egy harmadik OS. Most, hogy a Win10M az MS által sem lesz támogatott többet, kell egy alternatíva. A Sailfish ráadásul a MeeGo-ra épül, szal az ötlet jó, csak legyen is belőle valami.
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2017.09.03. 15:38:48 -
Gauge #4 "A megjelenés után ráadásul szükség lesz egy Linuxot futtató PC-re is, a függetlenített Xperia X telefonokon ugyanis csak később lesz majd elérhető a külön telepítő alkalmazás, vagyis egy némileg bonyolultabb eljárás lesz csak igénybe vehető. "
aha.... -
hungi #3 Ezt csak egy teszt, ha megveszik igy fogjak hirdetni az Androidost is ;-) -
tom_pika #2 mégis kinek fog ez így kelleni? csak én nem értem?? -
fhot #1 nem tudom eldönteni, hogy 50 eurót kérni egy bevallottan félkész, bugos rendszerért, pofátlanság, bátorság, vagy csak simán ostobaság