8
 • asgh
  #8
  Az egész nem a vád megalapozottságáról szól, hanem a perköltségekről, ami sok céget peren kívüli megegyezésre kényszerít.
  Az USA-ban vesztesként nem vagy köteles a megtámadott fél perköltségeit kifizetni, azaz megéri fűt-fát beperelni minden baromsággal, mert az esetek többségében a megtámadott félnek többe kerül végigvinni a pert és megnyerni, mint rögtön az elején kifizetni a perköltség felét a vádlónak.
  Az Apple ugyanakkor egyes esetekben végig viszi a pert, mert a perrel járó publicitás miatt megéri akár bukni is a végén. Az kell csak, hogy egyértelmű baromság legyen a vád: ha nyernek, akkor az Apple jól legyalulta a trollokat, ha vesztenek, akkor meg az agyament jogrendszer áldozatai lettek. Mindkét esetben bekerülnek a hírekbe, azaz win-win.
 • duke
  #7
  Szerintem teljessen korrekt lenne, ha letiltana a telefon mozgas kozben, es nem csak autozaskor, hanem jaras kozben is,mert abbol is sok baleset van. Ezenkivul a telefonnak automatikussan ertesiteni kene a hatosagokat az illegalis hasznalatrol.
 • Macropus Rufus
  #6
  sztem ezt a pert helyből elvesztette a vádló. Sokba fog ez neki kerülni.
  Egyrészt nem tehető felelőssé pl. az Apple azért, mert valami barom telefonált és elgázolt valakit. Továbbá: ha a vádló nyer akkor ez precedens lesz, hiszen nem csak Apple cuccal telóznak vezetés közben.
  Ez egy nagy marhaság, és az is egy nagy marha volt aki befogadta ezt a peranyagot.
  Egyéb iránt én nem az Apple-t perelném hanem azt aki kitalálta a mobil eszközöket. Ő tehet mindenről. :p
 • lammaer
  #5
  Egetverő baromság! Nehogymár a telefongyártóra kenjék azt hogy idióta a user...
 • NEXUS6
  #4
  Az újabb kocsikban nincs éppen olyan funkció, hogy a mobiltelcsi tapiképernyőjét gyak ki tudom rakni az autó sajátjára!? Valami ilyesmiről hallottam, mondjuk az én kocsimban ilyen nincs. De ha valaki az autó képernyőjén FB-zik az sem jobb mintha a telón csinálja.

  Beépített kihangosító viszont már az enyémben is van. Eddig nem vettem fel vezetés közben, most már felveszem. Ennyi.
 • tom_pika
  #3
  Amikor az idiotizmus társadalmi szintű odafigyelést és támogatást kap...
 • hungi
  #2
  Lol, és hogyan tudja bármilyen almás telefon szabadalma eldönteni hogy utas vagyok-e vagy sofőr?
 • valenb
  #1
  Felelősséghárítás lvl 9000.
  Nem szívleljük az Apple-t, mint céget, de azért ez nem az ő felelősségük.