5
-
KoLaMan #5 "Szerintem törődj bele, hogy nem minden rólad szól"
Valami minimális személyeskedés nélkül nem megy? A te fülednek úgy hangzott, mintha sérelmezném, hogy nem nekem írták? Eh...
Ráadásul tök feleslegesen, ott volt, hogy "szerintem", nyilvánvaló, hogy a saját véleményem/ízlésem tolmácsoltam, ami ugye - téged idézlek - "totál szubjektív". Akkor meg miről is beszélünk? -
zetortraktor #4 Szerintem törődj bele, hogy nem minden rólad szól. Kell a film világában egy dalért kapott Oscarnál több egy dalírónak? És még egy plusz jelölésük is volt. Attól, hogy engem nem indít be Bach vagy a Metallica, szerintem mindketten bizonyítottak már.
Nyilván totál szubjektív a dolog, de a City of Light simán dúdolható, főleg, hogy eleve egy fütyülős témára épül, szóval kvázi dúdolásra tervezték. A nyitószám pedig (nekem) elég maradandó volt. Az Audition dal jelölése is megérdemeltnek tűnik. (Egyébként meg ott a Les Miserables musicalnek, aminek a dúdolásához sok sikert mindenkinek:) -
Wittgen #3 Legalább olyan színészeket sikerült castingolni, akik tényleg jó énekesek (is). -
KoLaMan #2 "...a dalait ... pedig Benj Pasek és Justin Paul írta, akik a Kaliforniai álommal már bizonyítottak. "
Mit bizonyítottak? A La La Land legnagyobb baja épp az (szerintem), hogy nincs benne egyetlen igazán maradandó, fülbemászó, később dúdolható énekszám sem (Oscar díj ide, vagy oda). -
Aldo Moro #1 Tök jó ez a plakát.