13
  • sz4bolcs
    #13
    Mekkora HL copy :D Hála az égnek én nem találkoztam ezzel a játékkal..
  • ximix #12
    A nosztalgia hullám elkapott, bár én először a Gunman Chronicles -el játszottam és ott láttam a dobozán a Half Life feliratot mondom megnézem már mi az, mert ez sem volt rossz.
    A Gunman is "hű de fene jó játék" volt akkoriban, a fegyverenkénti többféle tüzelésmód nagyon tetszett.
  • WhiteStar
    #11
    Teljesen egyetértek veled...
  • Kissssss0 #10
    és ráadásul mindezt ő is tudja csak nagy ívben tesz rá... mikor pedig ezt valaki szóváteszi már is jön a komment törlés + ban.
  • Skylake
    #9
    Ha egyszer nyílt lesz a kód, biztos lesz egy csapat, aki el fogja készíteni az EP3-at. Ezt olyan biztosra veszem, mint ahogy itt ülök, és ezt írom. Egyébként kár érte: valószínűleg minimális fejlesztéssel a meglévőkre alapozva ki lehetett volna adni, és valószínűleg termelt volna nyereséget. Végső soron textúrákból a kifejezetten a hajóhoz kapcsolódóakat kellett volna elkészíteni, ez lett volna nagyobb feladat, valamint az északi tájhoz kapcsolódó elemek elkészítése.
  • Tinman #8
    Csúnyán boruló elmélet. Jobb felső sarok: "13:53, szombat"

    A szerzőnek semmit nem kell sehová beküldeni, mert hozzáférése van a felülethez, kvázi mint egy blogger, úgy tud cikket feltenni.
  • YaniMan
    #7
    "...míg a Judith tanulmányozná azt."

    Ahogy elképzelem, valami olyasmi lehet a baj, hogy az éjszaka, fáradtan bepötyögő cikkíró ugye hiába olvassa át, már csak rohangáló bogarakat lát, a párja is alszik már, viszont az írást másnap reggelig be kell küldeni, szóval úgy kerül be, ahogy van. A költségeket pedig le kellett faragni, mert a reklámblokkolók miatt így is alig van pénz a szerverbérlet mellett az újság tulajának új verdájára, szóval a főszerkesztőnek kellene átolvasni minden egyes cikket (van vagy napi 10?), amit ne várjunk már el egy full másnapos embertől, szóval leokézza, és mehet ki az oldalra az olvasó által azonnal kiszúrható és durván fájó hibákkal együtt.
  • TokraFan
    #6
    "A fedélzeten Alyx és Judith ismét összekapnak, ezúttal a Bootstrap Device nevet visel dimenzióteremtő kütyü sorsa"

    What?

    "Az eszköz képes ugyanis egy dimenzió burkot hoz létre a hajó körül és így lehet szabadon járkálni térben és időben."

    And what?

    Hej...nem kéne publikálás előtt átolvasni azt a nyomorult cikket?
  • Tinman #5
    A kurva anyád Valve!
  • PeeTeR
    #4
  • Alexease
    #3
    A HL az eddig keszult egyik legjobb FPS-tortenetes sorozat. Az EP3-at program fejlesztesek nelkul, csak jo tortenettel kiadjak mar akkor is kaszalnak. De meg a HL3-hoz sem kellett volna gigantikus fejlesztes. Persze mindig voltak a HL-ben technikai "ujitasok", de a nagyreszeben a tortenet es a tortenes volt a fontos. Kar hogy "elbenaztak":/

    Mostanaban szinte nullat jatszottam, de utolso ket Wolfenstein nagyon jo volt, foleg a hosszu tortenetes es valtozatos helyszines New Order. De (sajnos) erosen erezheto volt rajta a mai igeny es a parhuzamos konzol, bar a tortenetvezetes jo volt, de szinte vegig erosen linearis keretek kozott. Itt-ott 1-2 "izzadsagszagu" megfejtendo, titkos vagy egyeb doplgokkal. Bar ezek miatt porgosebb volt mint egy HL, a mai igenyeknek (?!) valszeg jobban megfelel.

    Talan ezek miatt is akadt el a HL3, nagyon kellett volna egy erosebb multiplatform, porgosebb jatekmenet, nem talaltak az egyensulyt, megugrottak a koltsegek ..., es Newell-nek van penze boven az "automata bevetelt generalo" Steam-bol:D
  • fonak
    #2
    Nem baj, úgyis Duke Nukem Forever lett volna a végén belőle.
  • NEOreg3
    #1
    hát akkor ez ennyi volt, press F to pay respects