Íme a Half-Life 2: Episode 3 sztorija
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A Gunman is "hű de fene jó játék" volt akkoriban, a fegyverenkénti többféle tüzelésmód nagyon tetszett.
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
A szerzőnek semmit nem kell sehová beküldeni, mert hozzáférése van a felülethez, kvázi mint egy blogger, úgy tud cikket feltenni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ahogy elképzelem, valami olyasmi lehet a baj, hogy az éjszaka, fáradtan bepötyögő cikkíró ugye hiába olvassa át, már csak rohangáló bogarakat lát, a párja is alszik már, viszont az írást másnap reggelig be kell küldeni, szóval úgy kerül be, ahogy van. A költségeket pedig le kellett faragni, mert a reklámblokkolók miatt így is alig van pénz a szerverbérlet mellett az újság tulajának új verdájára, szóval a főszerkesztőnek kellene átolvasni minden egyes cikket (van vagy napi 10?), amit ne várjunk már el egy full másnapos embertől, szóval leokézza, és mehet ki az oldalra az olvasó által azonnal kiszúrható és durván fájó hibákkal együtt.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
What?
"Az eszköz képes ugyanis egy dimenzió burkot hoz létre a hajó körül és így lehet szabadon járkálni térben és időben."
And what?
Hej...nem kéne publikálás előtt átolvasni azt a nyomorult cikket?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mostanaban szinte nullat jatszottam, de utolso ket Wolfenstein nagyon jo volt, foleg a hosszu tortenetes es valtozatos helyszines New Order. De (sajnos) erosen erezheto volt rajta a mai igeny es a parhuzamos konzol, bar a tortenetvezetes jo volt, de szinte vegig erosen linearis keretek kozott. Itt-ott 1-2 "izzadsagszagu" megfejtendo, titkos vagy egyeb doplgokkal. Bar ezek miatt porgosebb volt mint egy HL, a mai igenyeknek (?!) valszeg jobban megfelel.
Talan ezek miatt is akadt el a HL3, nagyon kellett volna egy erosebb multiplatform, porgosebb jatekmenet, nem talaltak az egyensulyt, megugrottak a koltsegek ..., es Newell-nek van penze boven az "automata bevetelt generalo" Steam-bol:D
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(