5
 • hawkie22
  #5
  Nálam is ez van.Van egy viszonylag jó asztali gépem, amin a mostani játékok, ha nem is 4K-ban, de azért high beállítások mellett probléma nélkül futnak. Viszont munkámból adódóan több napokat töltök el más helyeken, ahova viszont nem vinném magammal az asztali gépet, illetve nem lenne lehetöség rá. Így marad a laptop.
  Viszont mivel játszani szeretek, így nekem is opció lenne egy ilyen masina, az ára igencsak borsos. Jelenleg egy Lenovo Z51-70-et nyüstölök, Starcraft II-re, HotS, Dota 2, ezekre tökéletes, igaz, nem is játszom e-sport szinten.
  Viszont ha azt nézzük, hogy e-sport-játékosoknak fejlesztették ki föleg, akkor mellélöttek, FPS-ekböl kevés e-sport van, inkább Moba meg RTS megy e-sport szinten, oda meg igazán csak a mechanikus billentyü kell. Na jó, egy picit grafika is, meg proci, de azért nem ennyiért.

  Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2017.08.26. 09:47:19
 • Ender Wiggin #4
  Én pont ezt csináltam. Volt egy Thermaltake Lanmoto ház (amiben van anyag, kb 14 kiló), volt hozzá egy Lanmoto hevederes cucc, amivel lehetett vinni. A hónom alatt meg a lapos monitor. Rémálom volt. Főleg, mikor egyik helyen felejtettem a tápkábelt és csak a másik helyen 900 km-re derült ki...
 • Sequoyah
  #3
  Nem, nem viheted az asztalit. Nehogy azt mond, hogy egy asztali gepet te szetszerelsz mondjuk napi/heti szinten, aztan darabonkent elcipeled es osszerakod mindig:) Ez meg akkoris maceras, ha van kocsid.
 • Ender Wiggin #2
  en kozel 6 evig cipeltem a pc t meg a monitort ami jo nagy idiotasag volt megha autoval tettem is aztan megvettem az egyik elso gamer laptopot a piacon a delltol meg 2008 ban a tobbi ceg laptopja szinte mindent errol a tipusrol majmol azota is az is 17 es volt mint a cikkbeli hp es dognehez raadasul a tapja is akkora volt mint egy tegla es a sulya is kb 2 es fel kilo de megis sokkal de sokkal kenyelmesebben szallithato volt egy laptopos hordtaskaban akar buszon is mint regebben a pc
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2017.08.25. 11:24:54
 • GyaxyBoy
  #1
  Ez még a hülyének is megéri! :D
  Sosem értettem, hogy gamer laptopokat ki a fene vesz dupla, de olykor tripla áron, mint ugyan olyan hardwerrel szerelt asztali gépet? Ha albérletben, koleszban vagy, mert suli van, viheted az asztalit is. Utazás közben, nem lehet ráhangolódni és belemélyülni a játékba, azt szerintem (magamból indulok ki) otthoni/albi/koleszos megszokott környezetben lehet jobban bele élni magam. Akkor hova? Minek? Pénz kidobás és nagyzolás az egész gamer laptopozás.