Ready Player One - itt a szinkronizált trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem is... a sztori a legsarkalatosabb probléma, hogy egyáltalán lesz-e. Ha lesz, az a regény sztorija lesz? Vagy esetleg csináltak egy sablonokkal telezsúfolt bugyuta sztorit,. vagy csak a sztori illúzióját keltik és csak és kizárólag a látványra helyezik a hangsúlyt a filmben? Egyelőre félek ettől az adaptációtól.
A regény történetét nem kéne lebutítani. Remélem nem ez fog történni.
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2017.08.22. 19:09:02
A regény történetét nem kéne lebutítani. Remélem nem ez fog történni.
Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2017.08.22. 19:09:02
Én olvastam a könyvet, az nagyon szuper, de ez a trailer mintha valami másról szólna. Najó, persze a lakókocsi város stimmel, az a party jelenet is benne van a könyvben, az óriás robot is (mindegyik a könyv vége felé már) de az az autóversenyzős jelenet nem tudom mi. Ráadásul ez a trailer abszolút semmit sem mond el arról, hogy sztori szintjén mire is számíthatunk. Remélem, hogy azon nem sokat változtattak, mert az király.
Peeeersze, mert pont egy kibeb*szott vr autóversennyel szeretnék foglakozni ha ez valósággá válna, mégcsak véletlenül sem nimfomán tündéramazonok megmentésével a gonosz űrorkoktól.....
Hát végül is a gémpléj videók is elég népszerűek a jutubon. XD
Amikor van elérhető VR arról filmet csinálni az eléggé.... megkésett dolog.
Amikor van elérhető VR arról filmet csinálni az eléggé.... megkésett dolog.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez az előzetes egyáltalán nem hozta meg a kedvem a filmhez. A könyvhöz viszont annál inkább.