Itthon is bombasiker az Annabelle 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ez egy remekmű 😊 Ez tény 😊
Utoljára szerkesztette: Yagami, 2017.08.16. 21:11:06
Utoljára szerkesztette: Yagami, 2017.08.16. 21:11:06
Igen, zetor már vártam az évek óta semmit nem változó copy-paste baromságodat, hogy én ezt imádtam meg "ömlöttem rá". Jah, az. Májom vagy megint, jó, ha a feléig jutottam és letöltöttem anno, mert valaki megkért, hogy nézzünk bele. Velem mindig pórul jársz, ha kötekedni akarsz, azt hittem erre már rájöttél magadtól is.
A második fele meg a mai horror-igénytelenségről szólt, de nem fejtegetném.
Utoljára szerkesztette: Yagami, 2017.08.16. 21:08:39
A második fele meg a mai horror-igénytelenségről szólt, de nem fejtegetném.
Utoljára szerkesztette: Yagami, 2017.08.16. 21:08:39
soha semmi nem fogja megverni, az Ed Wood által jegyzet 9-es terv a világűrből c. ópuszt
a film tecsőn megtalálható ...
Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2017.08.16. 19:27:08
a film tecsőn megtalálható ...
Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2017.08.16. 19:27:08
ömlés helyett akárki véleményt formálhat a már megjelent többféle kamerás verzió alapján is.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ebből nekem az jön le, hogy ömlöttél az Annabelle-re.
De ha te nem hallottál valami nagyon jó filmről, akkor az bármit elmondana rólad? Szerintem mindenkire igaz, hogy sok nagyon jó cuccról nem is hallotta, mert elkerülte őket az infó vagy a hírverés.
De ha te nem hallottál valami nagyon jó filmről, akkor az bármit elmondana rólad? Szerintem mindenkire igaz, hogy sok nagyon jó cuccról nem is hallotta, mert elkerülte őket az infó vagy a hírverés.
Mivel az első része simán a horror-történelem egyik legnevetségesebb és legrosszabb darabja (és nem Gyilkos bohócok az űrből-szinten sajnos), így nem is csodálkozom, hogy ömlenek rá. Ha megkérdezek valakit, tudja-e mi az a Get Out vagy látta-e akkor meg néz bambán