6
-
Yagami #6 Na ez egy remekmű :) Ez tény :)
Utoljára szerkesztette: Yagami, 2017.08.16. 21:11:06 -
Yagami #5 Igen, zetor már vártam az évek óta semmit nem változó copy-paste baromságodat, hogy én ezt imádtam meg "ömlöttem rá". Jah, az. Májom vagy megint, jó, ha a feléig jutottam és letöltöttem anno, mert valaki megkért, hogy nézzünk bele. Velem mindig pórul jársz, ha kötekedni akarsz, azt hittem erre már rájöttél magadtól is.
A második fele meg a mai horror-igénytelenségről szólt, de nem fejtegetném.
Utoljára szerkesztette: Yagami, 2017.08.16. 21:08:39 -
qqricoo #4 soha semmi nem fogja megverni, az Ed Wood által jegyzet 9-es terv a világűrből c. ópuszt
a film tecsőn megtalálható ...
Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2017.08.16. 19:27:08 -
Ender Wiggin #3 ömlés helyett akárki véleményt formálhat a már megjelent többféle kamerás verzió alapján is. -
zetortraktor #2 Ebből nekem az jön le, hogy ömlöttél az Annabelle-re.
De ha te nem hallottál valami nagyon jó filmről, akkor az bármit elmondana rólad? Szerintem mindenkire igaz, hogy sok nagyon jó cuccról nem is hallotta, mert elkerülte őket az infó vagy a hírverés. -
Yagami #1 Mivel az első része simán a horror-történelem egyik legnevetségesebb és legrosszabb darabja (és nem Gyilkos bohócok az űrből-szinten sajnos), így nem is csodálkozom, hogy ömlenek rá. Ha megkérdezek valakit, tudja-e mi az a Get Out vagy látta-e akkor meg néz bambán