Megvan az új Hellboy főgonosza

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wraithLord
Nekem a stílusa miatt hiányozna, meg angolul szoktam nézni, szóval hangja miatt is feltűnne.
De mindegy, ha jó lesz, jöhet.
A saját véleményem írtam le. Nem különösebben számít, hogy neked nem hiányozna... Hogy ki színészisten, az látod megint csak szubjektív. További jó okoskodást kívánok.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Én azért nem látok ebben annyira problémát, mert alapból annyira maszkírozva volt a színész, hogy kb bárki lehetne alatta, és ha nem lennének ennek jogi/licensz stb. akadályai esetleg, szerintem simán megcsinálnák ugyanolyanra a karakter arcát.
Utoljára szerkesztette: HalálosHintalow, 2017.08.11. 08:58:22

All we ever wanted was an answer...

Mintha valami színészistenről lenne szó... Kinek hiányozna? Főleg itthon, ahol még le is szinkronizálták, a kutya sem tudta, hogy ki van a maszk mögött.
Perlman nélkül...meh.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams