7
  • AgentKis
    Amúgy az se lenne értelmetlen fejlesztés, hogy ha kitakarítom belőle a gyári szemét appokat, akkor ne tegye már vissza egy frissítés őket!!!
  • AgentKis
    Nocsak kellenek az íriszminták az NSA-nak? XD
  • zola2000
    Csak félve merem írni, hogy azon ritka esetek közé tartozom, akinek még semmi baja nem volt a windows 10el.

(az ilyen fejlesztések meg igen is fontosak azoknak akik rászorulnak, nekem szerencsére nem)
  • wraithLord
    Ez olyan, mint a Tobii Eye játékoknál?

És mi van, ha valaki kancsal?
  • HuMarci
    Én annak örülnék ha ez a metro-s vacak kikapcsolható lenne végleg és nem egy tákolt ui oprendszert kellene nézegetni. Lásd control panel metro és hagyományos verzió is elérhető...
    Illetve kéne még nagyobb szabadság a usereknek, ha akarja akkor igenis rontsa el az op rendszert egyszerűen. Had kapcsoljam ki a windows updatet, ne kelljen különböző trükkös tool-okkal ezt elérni, vagy registry írásokkal bajlódni.
  • CairoJack
    Hogy? Működjön jól? Erről álmodni sem merek, én beérném azzal is, ha nem lenne g ocsmány. Amilyen mulya az MS, beéri azzal, hogy a senki által nem használ, ellenben mindenki által utált modern UI-ra jön csak ki a Fluent designe, a milliárdok által használt asztal meg marad a szokásos hányinger.
    Előre is köszi, és grat!
  • TokraFan
    Parádés! Inkább azt kéne megoldani, hogy ne egy kalap sz*r legyen.
    Pl. az egyik frissítéssel nem volt jó napjuk azoknak, akik Photoshop-ot, alatta pedig több száz vagy több ezer egyedi fontot használnak, shortcut-ból linkelve.

Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.08.03. 22:59:02