6
-
kalapos01 #6 Egyébként azt aláírom, hogy hiába képregény-adaptáció, mégiscsak a 80-as években játszódik, és a kosztümös műfajt itthon nem egyszerű eladni, a Man From UNCLE sem volt siker, pedig milyen jó volt. (Meg az az igazság, hogy a budapesti körítés is eléggé elvonja az ember figyelmét attól, hogy kövesse az eseményeket.) -
kalapos01 #5 Ez is csak azt mutatja, hogy nálunk sokakat zavar, ha egy véres, brutális, 18-as karikás akciófilm kerül a mozikba - ráadásul az év legjobb akciójelenete is ebben van, elég állat az a verekedés. A Halálos iramban 8 laza korhatárt kapott és hatalmas siker lett. Az Arthur király vagy a Transformers is 12-es karikát kapott, ha minden igaz, azokat is sokan megnézték.
Igazából a lényeget nem értetted. Nem arról van szó, hogy téged érdekel-e (kicsi iqbajnok a következtetés, hogy "ha engem nem érdekel cím alapján, akkor senkit sem"), hanem pont arról, hogy mindenki mást érdekel-e. És érdekel, csak itthon nem, hiszen máshol sikeres a film, a magyaroknál meg nem. Pedig máshol is ez a címe. -
Celeborn #4 Nem a cím fordításával van bajom, hanem a cím választással. De most, hogy láttam a trailert, még mindig nem gerjedtem rá. Bár meg kell hagyni, a lezbi ágyjelenet nem rossz. :) Viszont etekintetben csatlakoznék Jawarider-hez. -
Jawarider #3 Ha akciós MILFre vágyom akkor felmegyek valamelyik felnőtt oldalra ingyen :) -
harmi2009 #2 Ennél a filmnél igen egyszerű volt a cím választás, hiszen az eredeti is ue : Atomic Blonde :) -
Celeborn #1 Hát olyan címmel, hogy Atomszőke ezen nem csodálkozom. Persze magamból indulok ki. Semmit se tudtam erről a filmről, mert amint megláttam a címét, elkönyveltem, hogy nem érdekel. Még arra se vettem a fáradtságot, hogy a trailerét megnézzem. Szóval az én esetemben elmondható, hogy a címválasztás nem volt szerencsés. De ezek után megnézem azt a trailert. :)