21
  • molnibalage83
    #21
    A jog szerint egyes helyeken igen, az én szememben nem.
  • Andrevv
    #20
    Micsoda vita alakult itt ki, pedig a dolog pofon egyszerű. Mindenki azt használ ami kényelmesebb. Én megnéztem volna a Trónok harcát az HBO-n, ha tudtam volna, hogy mikor lesz magyarul. Sajnos a programot ahogy néztem, ez nem derült ki. Most tudtam meg, hogy már volt. Az bűnnek számít, ha én fizetem az HBO-t, de inkább letorrentezem mert úgy kényelmesebb? Beállíthattam volna a TV-t is, hogy vegye fel, csak éppen nem tudtam mikor lesz. A stream megoldás pedig nem jó, mert lassú a netem, egy youtube videót se tudok megnézni folyamatosan. Nem marad más, mint a jó öreg torrent.
  • molnibalage83
    #19
    Igen, nem lehet számítani rá. A GoT-ot már a ncore-ról kellett leszednem, mert pár nappal az első 7/01 kiadása után angol változat nem volt fent a torrentz2 kerső trackerei között. Ez mi, ha nem megbízhatatlan? Vagy az, hogy gyak. a public torrent trackereken csak a legleglegpoulárisabb tartalmak vannak fent, de igazi ritkaságok nem. Ha meg kevesen osztják vissza, mert ritka, akkor előfordul, hogy nincs kitől leszedni...

    Szóval nyelvtannácizásod szépen mellément.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.02. 08:53:18
  • cateran
    #18
    Tenyleg, mi is? Hallgatlak..miert is nem?

    Masreszt jo lenne, ha legalabb alapszinten beszelnetek a magyar nyelvet, mert a megbizhatatlan es korlatozott meg csak kozelitoleg sem hasonlit....sem jelentesre, sem fonetikusan, sem semmilyen modon...

    "megbízhatatlan (melléknév)
    1. akiben/amiben nem lehet megbízni vagy nem lehet számítani rá."
    vs
    "korlátozott (melléknév)
    1. Határokkal közé szorított (tett, vágy, kívánság, erő, megnyilvánulás, jelenség).
    2. Számmal behatárolt (mérték, mennyiség); bizonyos keretek közé szorított (szám, érték); szabályozott, nem teljesen tetszés vagy megszokott működés szerinti mértékű."
  • molnibalage83
    #17
    Nevetségesen kevés. A torrenten több száz USD értékű tartalmat húzhatsz le egy hónap alatt, akkor ez vicc. Ha napi egy film csak 5 USD és havi 2 album zenét (ez is legyen csak 4 USD) és 2 könyvet (2x20 USD veszel.

    És ezek még olcsó dolgok...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.02. 00:32:11
  • molnibalage83
    #16
    Mi gátolja meg, hogy n+1 netfilx szerver is hasonló elven működjön...?
  • molnibalage83
    #15
    A megbízhatatlann arra vonatkozik, hogy van ami nem érhető el pubulikus trackerrel...
  • Tikal #14
    Nem is tudtam, hogy már nem vagy tagja az eredeti játékaink klubnak :D
  • Tikal #13
    Erre tart a Netflix is, de ez nem megy egyik napról a másikra. Nem véletlenül nyitottak egyszerre több tucat országban, valamint keresték fel a torrentes fordítókat :)
  • cateran
    #12
    "Ha a netflixrő"
    Ha..Ha..Haha...de nem erheto el....

    "A torrent, mint terjesztési rendszer katasztrofális szinvonalú és totál megbízhatatlan."

    Hogy mi? Lassuk csak...kuldeni 1 adott helyrol vagy kuldeni 1 adott helyrol plusz vegtelen szamu opcionalisrol egyidoben..ja tenyleg total hulyeseg....
  • Cat #11
    A választék ma is verhetetlen, ami azért valahol nevetséges. Zenéknél megoldották, oldják meg filmeknél is.
  • asgh
    #10
    Elsőre azt hittem, hogy a szarkazmus beszél belőled, de a végére úgy éreztem hogy komoly.
    Ha a netflixről elérhető lenne minden cím 720p-ben magyar felirattal, ami ma torrenten elérhető, holnap hagynám a fenébe a torrentet és fizetnék elő a netflixre.
    A torrent, mint terjesztési rendszer katasztrofális szinvonalú és totál megbízhatatlan.
    Utoljára szerkesztette: asgh, 2017.08.01. 18:57:14
  • HyBrIDNyLA
    #9
    Igazán nem szeretnélek elkeseríteni, de picit jó lenne ha többet foglalkozál a szerzői jogokkal. Itt nincs közös. Itt jogdíjak és egyedi megállapodások vannak a jogtulajdonosokkal, ami miatt borzasztó nehéz lenne egy ilyen általad igényelt közöst fenntartani. A jogdíjak általában pontosan a felhasználás alapján vannak elszámolva, ezért nehéz lenne az általány. A kereslet-kínálat nem találkozik, ezért nincs ilyen közös.
  • Tinman #8
    Jól mondod a kőkor a Netflix maga. Hasonlítsd össze a torrenttel, ahol a változatosság szemet gyönyörködtető. Ezer éves sorozatoktól, a frissig minden van, ráadásul community created sub, gyakran spec szinkronok, extra hangsávok, minőségi rilízek tömkelege. Jó pár éve stream is megy... hevön!

    Egy LEGÁLIS torrent előfizetést szeretnék, nem ezt az elavult szart amit Netflixnek hívnak. Elég szomorú, hogy a kiadók a minél több pénz benyelésének vágyától nem látják, hogy a torrentezők brutális része fizetne egy tisztességes havidíjat (szvsz 15 euro/hó reális lenne), akár már most is, a szokott oldalakon keresztül egy nagy legál közös kasszába! De neeeem... nekik még több kell, de minél keményebben markolnak annál több folyik ki a kezük közül.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.08.01. 18:35:29
  • asgh
    #7
    Drukkolok nekik, kár lenne a netflix sorozatokért. Szvsz ha el is temeti őket az adósság, valamelyik óriáscég (facebook, apple, google, microsoft, amazon) fel fogja vásárolni őket. Nem hagynak 100 millió előfizetőt csak úgy elúszni.
  • HyBrIDNyLA
    #6
    Nem néztem TV-t már több hónapja. Igen, úgy gondolom tényleg ez az irány, az irányítható médiatartalom. Van jövője.
    Utoljára szerkesztette: HyBrIDNyLA, 2017.08.01. 16:14:35
  • molnibalage83
    #5
    Éljél csak a kőkorban. Epic beszólás ez attól, aki még alapszinten sem volt képes megtanulni egyetlen idegen nyelvet sem..
  • BrockSamson
    #4
    En drukkolok neki, mert eleg sok olyan projektet is felvallaltak, amit a tobbi studio nem mert, es nem csak a penzugyekben, hanem a forgatkonyvekkel es a tartalommal is eleg batrak jelenleg.
  • Gauge
    #3
    Szerintem jó szolgáltató a netflix, nem örülnék neki, ha bedőlne.
  • nlght
    #2
    Nem vagyok netflix user, de azt mondom h messze még a vége, ez a hipernövekedés befektetőket és banki hiteleket bevonva ma már része a Szilícium-völgy kultúrájának. Ez ott alap. Mivel a tv-k kihalnak lassan, lesz űr amit be lehet tölteni.
  • grebber
    #1
    Túl nagyot akart a szarka....megérdemlik