8
  • fonak
    Kell valami áltevékenység ennek a junkienak, végül is fiatalkori barátja az első embernek, valamit dobni kell neki. Bár valódi tényező ő már nem lesz. :)
  • TokraFan
    Ennek a hülyének ennyit sikerült kiizzadnia magából a netadós tüntetés óta eltelt 3 év alatt? Vajon mennyit költöttünk Dájcs Tompikára azóta?

Egy értelmes digitális jóléti csomg kb. úgy nézne ki, hogy a rászorulóknak hűség nélkül pl. 10Mbit/s, havi 1000Ft-ért. És akkor még mindig nem tudni, eszközt honnan és miből vesznek hozzá...
  • codaco
    A nagyon szegény ember eddig is netezhetett volna ennyi pénzért, de mivel benne van a nevében, hogy "nagyon szegény", ezért valószínűleg nem volt rá pénze. Ráadásul most 2 évre hűséget kell aláírni, amit egy szegény ember nem engedhet meg magának.
  • szatir620
    http://digi.hu/ajanlat/internet/lan hűség nélkül 2500Ft 100 / 50 Mbit/s
  • HUIrnok
    Mostmár kimondható, hogy nem tudnak sem a pártok, sem az emberek új dolgot igazán kitalálni. Ja, hogy ezt beismerni egyenlő lenne egy leégéssel! Miért nem arra törekednének inkább, hogy a tevékenységüket valóban azokra fordítanák, akikre tartozik? Ja, hogy nincsen meg hozzá a képesség, érdeklődés és a tapasztalat egyáltalán. Csak a hangzatos, de üres szavak ismételgetése, ami vagy bejön vagy nem! Akkor meg minek vannak ott az ilyen jelentős pozicíóknál ezek a részidióták?

A magyar valóság: Irreális elvárások/elképzelések minden intézmény részéről, ami 1 millió főből talán csak 1 főt emelne ki igazán(, és egy szemétdomb másik oldalára áthajítva.)

Magam egy másik országot akarok, amiben az ilyen megsem történik! Ezért is már kerestem külföldön is helyet. De végül nem mertem belevágni, mert sem erőm, ügyességem, önbizalmam nem volt, most sem lenne hozzá! Az anyagi része sem lehetséges... Bármilyen tisztességesen is jártam utána bárminek.

Ezért is kipróbálom amit lehet. Hát idáig ez mutatkozik a legjobbnak. Akit érdekel annak itt van a linkje.

www.apostolimagyarkiralysag.info
  • flashpointer2
    30 -as net bakker mit akarnak első internettel egyből torrentezni?
  • TokraFan
    "akkor 3490 forintba kerül havonta a 30 megabites elérés."

És ebben mi a t*köm a jóléti?
    A UPC-nél jelenleg bárkinek 3790Ft a 30-as net. Sőt, most akcióban 3580Ft a 240-es! Idióták!

Ez a suttyó Deutsch jobban tenné, ha inkább valamilyen egyszerű mezőgazdasági munka után nézne, bár szerintem az is magas lenne neki.
  • dzsagon
    Ez a hír teljesen felesleges, mert akiket érint azoknak nincs internete, hogy elolvassák.