Matt Damon mindenkit kinyír - előzetest kapott a Coen-testvérek új filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, nem halt meg senki, ennek ellenére az első szezon főszereplő gárdájából már csak Rick és Carl él (ha az akkor még csak mellékszerplőket is hozzávesszük, akkor Daryl és Carol is)... És a következő években is hány főszereplő csatlakozott, aztán csak Michonne és Maggie van életben (meg három-négy mellékszereplő).
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Most kérdezhetném, hogy arra célzol-e hogy ne lehessen fotót kirakni a netre olyan sorozatról, ami jelenleg is fut, de inkább azt mondom, hogy a legutóbbi része hónapokkal ezelőtt lement itthon és kint is, szóval, aki lemaradt, az nyilván annak tudatában teszi, hogy belefuthat képekbe.
Más kérdés, hogy nem értem a problémát, hiszen a The Walking Deadben van vagy 20 szereplő és a sorozat híres arról, hogy nem meri bántani a karaktereit, szóval kvázi mindegyikről lehetne posztolni képet nem halt meg szinte senki a sorozatban. (Meg aztán, ki az, aki ilyen közepes sorozatokat néz, és miért nem néz helyette zseniálisakat?)
Más kérdés, hogy nem értem a problémát, hiszen a The Walking Deadben van vagy 20 szereplő és a sorozat híres arról, hogy nem meri bántani a karaktereit, szóval kvázi mindegyikről lehetne posztolni képet nem halt meg szinte senki a sorozatban. (Meg aztán, ki az, aki ilyen közepes sorozatokat néz, és miért nem néz helyette zseniálisakat?)
Azt szeretem a legjobban, hogy már nem elég az előzeteseket elkerülni, mert a cikkek mindenhol vagy a szövegben vagy a cím feletti képpel lelövik a poént. Épp a Walking Deadet nézem, de már 5 szereplő túlélését ellőtte egy másik játékos (tehát nem is filmes) portál, azzal, hogy fotókat posztolt róluk. Izgi...