4
 • Sequoyah
  #4
  Manapsag mindenki tudja mi van a vedooltasokban, teljesen nyilvanos, de ha nem tetszik akkor fogj egyet, es vizsgaltasd be magad. Senki nem allja az utadat.
  Ha kicsi affinitasod sincs a tudomanyhoz es a biologiahoz, akkor pedig inkabb ne olvasgass utana, mert csak osszezavarodsz hogy nem erted hogy mi tortenik, mint ahogy most is tortent veled. Torodj bele hogy a mai vilagban mar senki sem tud mindenhez erteni, es kerdezz meg egy szakembert,aki viszont tajekozott a temaban, es erti is azt. En ahanyat megkerdeztem, mind maximalisan ajanlotta a vedooltast...
 • Aquator
  #3
  Én is inkább annak hinnék, aki fórumokon diplomázott biokémiából... Utánaolvasgatni... édes f*szom. A szakirodalom kötőszavait se értenénk, nyilván érdemben tárgyalható a téma Okos Gizi weboldalán. A mellékhatások statisztikája mellé esetleg oda lehetne tenni a betegség statisztikáit is, aztán picit gondolkodni. Ne adj Isten inkább annak "utánaolvasgatni", hogyan lesz valamiből kötelező (vagy adható) védőoltás. Azért az elmúlt 80 évben fejlődhetett valamit az orvostudomány, nem?
  Utoljára szerkesztette: Aquator, 2017.08.02. 10:55:48
 • zola2000
  #2
  Szerintem elég jól tesztelték a védőoltásokat főleg manapság már tényleg jók

  (vagy nem tudom, de ha a legtöbben nem adnák be a védőoltást akkor veszélyes járványok lennének azt hiszem)
 • morguldae
  #1
  Lehet, hogy így járnak jól! Manapság ki tudja már, mik is vannak a védőoltásokban... Elég csak utána olvasgatni az oltásoknak, aztán azt mondja az ember, jobb is ha nem kapok.