1
 • bobijub
  #1
  arról senkise nem beszél egy árva szót se nem, hogy a gyakorlati élet néhány apró esete hogyan lesz lekezelve a rendszerben.

  például amikor a patikátlan falu marinénije és józsibácsija odaadná a receptet a más okból utazó zoltánkának, akik közül egyik se nem lakik ugyanazon a lakcímen és rokonsági kapcsolatban is se nem nincsenek, ugyan váltsa már ki.

  és amikor marinéni és pistabácsi egy pár ugyan, már hetvenöt éve, de csak az egyikük vánszorog el a patikába. vagy ott vannak mind a ketten, de mindkettőnek kell igazolnia magát?

  és ha én, aki mindennap autózom a munkahelyemre, de a szomszédnéninek buszraszállnia is nehéz, és bár budapesten lakunk, de a legközelebbi patika autóval nyolc perc, nekem meg nem kell gyógyszer, de van egy patika, aminek az ajtaja közvetlenül annak a kajáldának az ajtaja mellett van, ahova munkanapokon kajálni szokok menni?

  na ezek a "kisemberi" élethelyzetek azok, amiket nagyon-nagyon-nagyon könnyű nagy magasságból, messziről nem meglátnia (csúnyábban fogalmazva szándékosan leszarnia) annak, aki csak a patikák online bekötésének nagyszerű (más oldalról tényleg megkérdőjelezhetetlenül nagyszeű) oldalára van tekintettel