Végre rengeteg női focit nézhetünk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Technikailag borzasztó még egy női VB is, de azért sok izgalmas meccset játszanak ezen a szinten. Pl. egy magayr bajnokinál sokkal élvezetesebb lesz egy EB is. És nincs köpködés sem...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

A cikkben említett "focirajongók" halmaza biztosan nem egyezik meg a " női labdarúgó Európa-bajnokság minden egyes pillanatát" látni akarók halmazával - sőt.
Én, és sok ismerősöm szeretjük a focit, nagyon is, éppen ennek okán nem nézünk magyar, női, meg hasonló szintű meccseket (na, jó egyik haver honvéd-fan, ő kivétel).
Félreértés ne legyen, eszemben sincs lesajnálni a női focit, játszanak csak, láthatőan élvezik, és valóban vannak ügyesek köztük - azzal sincs semmi bajom, ha boxolnak, súlyt emelnek, sőt, UFC harcosok is lehetnek - de ugye senki nem gondolja komolyan, hogy az adott sportág rajongóját a női változat kielégíti...
Mégegyszer, legnagyobb tiszteletem a hölgyeké (pl, kézilabdában csak távolről hallottam valami Veszprémről, ellenben a nőknél egy Győr, vagy FTC meccset nézek, ha tehetem).