7
  • Archenemy
    #7
    "Ugyanakkor névvel egyikük sem akarta vállalni a véleményét, mivel mindenféle radikálisok, szalafisták és iszlám terroristák is vannak Berlinben"

    ez hülyeség, ezt csak orbán találta ki hogy elterelne a figyelmet a quaestor ügyről
  • RoboKutya78
    #6
    ehh ezek a suttyók döntik el mit dobálok ki a falamra ejj.....
    a hermetikus elzárást én másképp fogalmaznám mert a kép nem erről árulkodik.
    Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.07.17. 17:12:31
  • szunyika
    #5
    micsoda hatalmas embermennyiség csak a moderációra, eszméletlen hogy mekkora bevételek vannak ott hogy ilyen dolgokra ekkora erőforrást (vagyis pénzt) kell áldozni
  • Skylake
    #4
    Gondolom, ahogy az ilyen gyárlátival összekapcsolt sajtótájékoztatóknál szokták, a staff krémjét lehetett látni. Akik lelkileg a legkeményebb állapotban vannak aktuálisan, a pszichomókusok aktivitása, illetve egyéb feature-k aktiválása által (installed features: zöldike, konyak -ettől leszünk mozgékonyak, stb.) által. Akikre rá lehet bízni a nyilatkozás feladatát, közel önállóan.

    Ez amúgy aztán igen kemény meló, és felnézek ezekre az emberekre, függetlenül attól, hogy az FB, vagy bármely más médium szemetét takarítják: ők aztán napi szinten találkoznak azzal, és igazolják, hogy az emberi hülyeség (rosszindulat, butaság) végtelen. Egyetlen kib*szott másodpercet nem tudnék ebben a munkakörben dolgozni. Itt gyakorlatilag naponta csalódhatsz a világban, és más emberekben. Totálisan.

    És mindezekre mondja az a f*sz Zucker, hogy ők úgymond "nem médiavállalat"! Ülj be ide b*zmeg, aztán majd a nap végén megbeszéljük, hogy mennyire is médiavállalat a szemeted, az online yellow press anyahajója!
  • Cat #3
    Az lett volna a fura, ha mást mond: nyilván akit nagyon zavart a dolog, az már kilépett. Kétlem, hogy az önéletrajzban a Facebookkal Berlinben ne lehetne egy héten belül munkahelyet találni.
  • dzsagon
    #2
    Ha én bejutnék oda deletelném az egész istentelen facebookot.
  • petrov144
    #1
    Ez kb egy pr-esemény volt a facebooknak, hogy cáfolja a korábbi vádakat.

    3 dolgozót kérdezhettek az újságírók, ők meg mondták amit mondani kellett... és azt mondja persze, hogy őt sosem zavarták az erőszakos felvételek, meg még pszichológus se kellett neki soha.. ja és felháborítónak tartják érdekes módon a vádakat.