5
  • Kelta
    #5
    te beteg vagy :)
  • czihaki
    #4
    Ami még fontos, a valódi MAG kb.1000km átmérőjű, De körülötte Üres-Tér van, amely sötét, nem meleg, se gravitáció, se IDŐ nincs benne, ennek a szélessége kb 2000-2500 km.
    A Mag fala plazmaszerű, fehér szinű és tágulni is képes van bőven hely is a MAG növekedéséhez. Ebben örvénylik hatalmas erővel és dübörgéssel a Fehér energia Higannyal együtt, a Mag szintén nem forró!!
    A Földünk pedig azért forog mert a belsejében a felbomlott izzó láva örvények hihetetlen gyorsan forognak egymás után körbe, nekipréselődve nagy erővel az eddig MÉG MEGMARADT szilárd kéregnek és vonzzák maguk után a kérget Ezért forog a Föld a tengelye körül. A Föld tömege az IDŐ kezdete óta folyamatosan növekedett-- így a tengely körüli forgása is mindig hosszabb ideig tartott,-- ezért az egy napra eső IDŐ pedig mpercekkel- végűl órákkal számolva mindig hosszabb lett
    Sajnos a Földünk belülről kifelé haladva a kéregfelé bomlott fel az idők folyamán és bomlik folyamatosan amig vénuszi forró kiégett bolygóvá nem válik!!!
  • czihaki
    #3
    Amit megállapítottak ezek a würzburgi és bécsi fizikusok szimulációk segítségével, kutatásukat, az a legújabb marhaság, amely fizikusok legujabb spekulációja csupán!!
    Eddig csak 1000 km átmérője volt a MAGnak, most megnövelték 7000 km. Az egész izzó felbomlott anyagot és a MAgot MAGnak vették. Ráadásul ettől a mágneses marhaságtól se képesek elszakadni. Egyfolytában a Magnezitet utánozzák gondolatban. holott minden elektromos töltésnek adott a vonzerő tulajdonsága, A kizáródása a Fehér energiának pedig nem feltétlenül a mágneses tulajdonság, hanem az energiára jellemző, hogy ha energia szabadul fel, akkor a két töltése a igyekszik egymástól eltávolódni. A Fehér negatív töltés a Fekete (ízzó) pozitív töltéstől. Ez nem mágnesesség hanem elektromos töltések sajátos tulajdonsága, mint az is hogy mind kettő Önmagához iparkodik vissza vagy is SAját farkukhoz" kapcsolódni, zárni!!
  • petrov144
    #2
    Ez is jól mutatja, hogy mekkora mákunk van ezzel a bolygóval.. ehhez képest jól megbecsüljük..
  • dzsagon
    #1
    A nikkei egy tőzsdeindex, nem értem mi köze van a Föld mágneses teréhez.