Csupa izom új kép érkezett az akciózó mozis Lara Croftról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hááát...übergagyi!Egy tucat-akciófilm ! Ujabb rókabőr lett lehúzva az eredeti Tomb Raider sztori rókabőréről.Szomorú,hogy Vikander Alzheimer-kóros lett.
/Mert állítólag,régen,tehetséges volt/
Szijjas csontváz,jellegtelen arccal.Nincs benne semmi a szgépes játék Larájának bájából.Nincs benne semmi Angelina arisztokratikus lazaságából,
nőiességéből.
Még Angelina kaszkadőrjének sem lenne jó,mert ahhoz formásabbnak kéne lennie.
Igaz -szépen ugrik,és fut,de ezt egy veréb is tudja...
/Mert állítólag,régen,tehetséges volt/
Szijjas csontváz,jellegtelen arccal.Nincs benne semmi a szgépes játék Larájának bájából.Nincs benne semmi Angelina arisztokratikus lazaságából,
nőiességéből.
Még Angelina kaszkadőrjének sem lenne jó,mert ahhoz formásabbnak kéne lennie.
Igaz -szépen ugrik,és fut,de ezt egy veréb is tudja...
Szerintem aki ismeri a történetet az nem egy torzszülött bodybuilder csajra számít. Amúgy meg szerintem is egy egészséges és sportos testalkata van.
Persze tudjuk, hogy Hollywood nem ért a filmgyártáshoz, már olvashattuk it az SG-n, az
önkéntes mérvadóktól.
Persze tudjuk, hogy Hollywood nem ért a filmgyártáshoz, már olvashattuk it az SG-n, az
önkéntes mérvadóktól.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Hát ez az. Minden filmben ugyanaz a rezzenéstelen arckifejezés, irritáló hang és angolul is akcentussal beszél (ami elég fasza, miközben egy brit karaktert játszik). És izom a fenti képen? Hol? Gáttájékon?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Gondolom vagy féltucat Vikander-film megnézése után mondod, többek között az után, amiért Oscar-díjat kapott. Az meg, hogy ki szép, elég szubjektív.
Nem feltétlen, én beérném egy szép és/vagy tehetséges színésznővel, de Vikander egyik kategóriába se fér bele, még csak alulról sem súrolja őket, sajna.