23
Wild West Online MMO
  • Vándorr
    #23
    Nos igen, ez nem a 30euros kategória... MMO játék, de 100 férőhelyes a szerver. Egyébként a térkép nem túl nagy, több ember már túl sok is lenne rajta. NPC-ből van néhány a városban, csak olyanok, akikkel interakcióba tudsz lépni. Állatvilág nincs sajnos. Most van városfoglalás, meg jópár event, szóval PVP. De lehet virágot szedni/növeszteni, bányászkodni, és saját házat berendezni.
    A fejlesztők lenyomtak egy dumát, hogy nem hisznem az Early Accessbe blabla... de akkor nem kellett volna egy félkész? játékot kiadni teljes áron, szóval a dumájuk nagyon gyenge volt. Sok negatív kritikát kap steamen valóban, és teljesen érthető. De a játék alapja jó, van benne potenciál, és ha valóban fejlesztik tovább, akkor egy jó Western játékot kapunk, amiben van annyi "multi" azaz játékos, amennyi egy ilyen mapra épp elég. A devek kommunikációja kritikán aluli továbbra is. Akkor beszélnek amikor akarnak, egyébként akár hetekig is full némaság. Ez a mai médiáva teljesen átszőtt világban nem elfogadható számomra. Szóval összességében nem sok időt töltöttem a játékban, mert bár mostmár kezd alakulni, de még kevés. Egy jó Early Accessnek elmenne indie játék árán (15-20euro), de nem 30-ért teljes játéknak eladva.
  • Hexex86 #22
    Óvatosan a vásárlással. Nincsenek benne pve harcok csak pve. Alig van benne elérhető küldetés és az is ismétlődik. És rohadtul nem mmo.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.05.10. 20:54:14
  • JonasSandor
    #21
    Értékelése nagyon szar.
  • bowden
    #20
    Azt lehet tudni, hogy steamen miért nem elérhető? Onnan venném mert van 40 euróm feltöltve. Egész nap számolt vissza óránként, amikor letelt:
    Hamarosan
    Ez a termék még nem érhető el.
  • Vándorr
    #19
    Akit érdekel, készítettem egy interaktív térképet a játékhoz:: http://wwo.vandorr.info/
  • Vándorr
    #18
    Az előrendelők majd automatikusan kapnak steam kulcsot megjelenés után azt mondták
  • Jockey
    #17
    hmm én azt hiszem előrendeltem anno..de fingom nincs mi kell hozza hogy steam-en tudjam tolni
  • Vándorr
    #16
    Május 10.-én megjelenik steamen a játék. Május 8.-án elkezdhetnek játszani az előrendelők (weblapon lehet megvenni) és ehhez május 6.-án lezárják a szervereket 2 napra az előkészületekhez.
    Ez még elég erősen Early access státusz lez, sok mindennek kell még fejlődnie a játékban, de mostmár legalább megindult valami, az utóbbi időben érkeztek tartalmi frissítések.

    Wild West Online magyar discord: https://discord.gg/FxN9C3B Gyertek, csatlakozzatok.

  • JonasSandor
    #15
    Már 2016 december 16-án elindult az early access
  • JonasSandor
    #14
    2 hét múlva megjelenik a játék.
  • Hexex86 #13
    Üdv! Beletekintek a videóba!
  • Vándorr
    #12
    No hát egy két észrevétel az early accessből az első napon:
    Tényleg lettek questek (a kezdő helyen nincs): nekem ezek eddig olyanok, hogy menj el egy farmra és hozz el ezt-azt, vagy gyűjts virágokat, esetleg süss meg kisállat húst(Ami kicsit nehézkes, mert nem lehet kapni csapdát (Sold Out), egyébként meg nem igazán segít a quest, hogy mit kellene csinálni pontosan). Eddig egy world eventet láttam, a relic Huntot.Ez annyiból áll, hogy a térképen megjelöl egy pontot, és ott keresni kell valamit, de még nem sikerült elsőnek érkezni. A térkép tényleg nagyobb lett. Szerintem egyébként szép a táj. Úgy érzem kidolgozottabb lett.NPC-kkel nem találkoztam, leszámítva azokat a városban akik adják a küldetést, szóval egyenlőre még üres a játék, csak a playerek népesítik be. Az elején én beálltam seriffnek. Nekem az a feladatom, hogy elkapjam a bűnözőket, akiket kicsit távolabbról is megjelöl a láthatáron. ez csak azért vicces, mert a bokorba se tud elbújni, mivel a feje felett van egy bazi nagy jel, hogy ide lőjj :D Most két szerver van 1 EU és egy US. Vonat nincs, nem is lehetne, mert a sínek felét még nem építették meg. Milyen jó indikátor lenne, hogyha látványosan épülne a sín és amikor ebfejezik megjelenne a vonat. Még amiről nem volt szó, az a telek vásárlás. Szerintem látom a játékban a kiadó telkeket. Van kisebb meg nagyobb, ez egy kerítéssel elzárt faház-szerkezet. De még nem lehet megvenni. Nincs sok a térképen, szerintem valami instance-olt dolog lesz, vagy nagyon korlátozott számban lesz. 20 fegyvert ígérnek, ami korhű, csak drágák, kell farmolni az aranyat. Az arany bányászásnál elfárad a karakter, de amig pihensz lehet gyűjtögetni a földre szóródott arany rögöket :) Állítólag, akinél sok arany van, annál megjelenik egy kis táska, szóval vigyázni kell, látni, kinél van érték, és kirabolják. Még sokat kell fejlődnie a játéknak tartalom téren, de van egy jó alapuk. Teljesítményben nem volt gondom, i5 4690K és gtx 960 szépen viszi. Akit érdekel a lenti link alatt talál egy másfél órás videót a mostani early accessből.
  • Vándorr
    #11
    november 15.én indul az early access (akik nagyobb csomagot vásároltak, már 14.-én beléphetnek). Itt már lesz minden, kb 100quest, world eventek, NPC-k, nagyobb térkép. Szóval állítólag életre kel a játék.
  • Vándorr
    #10
    Volt szerencsém játszani a closed alfában. Vegyesek az érzelmeim. Elkövettek egy szerintem óriási hibát. Kidobtak egy gameplay videót, amit meg sem közelít az az állapot amit ad most az alpha. Tök kihalt az egész, csak pár NPC van, szinte semmit nem lehet tenni, és az is jó bugos :) Most az aranyását akarják kipróbáltatni a néppel, meg stressz tesztelnek. Jelen állapotban semmiképp nem éri meg a pénzt. A megvásárlással most inkább csak egy bizalmat szavazol meg nekik. Remélem ez beválik. Jelenleg nem tudok haosnló már futó játékról, szóval hiánypótló lenne, és nagy potenciált látok benne.
    Utoljára szerkesztette: Vándorr, 2017.09.17. 00:02:47
  • Jockey
    #9
    meglatjuk.. ha limitalt szerverek lesznek 80-100 playerrel akkor kuka..ha nem akkor van eselye
  • tutituti
    #8
    Háááát.Én nem akarom lehúzni de az ui nagyon warz.meg az egész mechanizmus.

    http://hu.ign.com/wild-west-online/27479/preview/betekintettunk-a-red-dead-redemption-2-nek-kikialtott-pc-s-w
  • kraven54
    #7
    Uccsó infó hogy augusztus
  • Java33
    #6
    Alfa startról van már valmi infó?
    Csak nekem kevés a hype a játék körül vagy tényleg?
  • Carmang
    #5
    /fav

    Meglátjuk mi lesz belőle, fizetni biztos nem fizetek rá.
  • Zarache87
    #4
    Csak az masodik alpha testig lesz refund ami kb semmire se eleg.
    En is relemelem, hogy lesz a jatekbol valami, de Sergey Titov miatt vigyazni kell nagyon. Ez a jatek is annyira kodos mint, hogy Ashes of Creation-nel Steven csinal egy nyari kalapozast mert nem "mindenki" tudott fizetni elsore. Midketto jatekot varom nagyon, de ugyan annyira nem is bizok egy Sergey fele cash grab emberben vagy egy piramis jatekos Stevenben. :D
  • Jockey
    #3
    ha megnézed a honlapot akkot látható, hogy ha vezsel pack-t visszakérheted bármikor az árát..kvázi ez azért némileg garantálja, hogy mentheted amenthetőt..
  • Zarache87
    #2
    AZer en ezt ide kirakom a mert latom semmi infot nem adtal meg.
    Elovigyazatosnak kell lenni ezzel a projectel mert nagyon kodositenek azzal kapcsolatban, hogy Sergey Titov reszese-e a cegnek es ezert hasznaljak az o enginjet vagy tenyleg valaki hasznalni akarta azt az enginet. Igaz eddig kb csak o hasznalta a felbemaradt jatekaihoz mint a WarZ (Renamed: Infestation Survivor Stories), Shattered Skies, Last Man Standing and Romero's Aftermath.

    Szoval csak ovatosan ezzel a jatekkal mert lehet egy ujabb Sergey Titov fele crash grab ez is.

    Ui.: Reddit televan hasonlo beszelgetesekrol es info gyujtemenyekkel.
  • Jockey
    #1
    Sziasztok! En most talaltam ra veletlen! Elege igeretesnek tunik:
    https://www.playwwo.com/