Astellia
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Astellia Launches September 27th, 2019
Nyomja valaki a CBT2-t? Egy két véleményt szívesen olvasnék 😊
A játékon még csiszolnak : ) orosz béta 2019 tavaszára várható. A béta már fel lehet iratkozni. aki még nem tette meg , az megteheti a https://playastellia.com/ weboldalon keresztül!
A karaktervalaszto elegge jol nez ki, latvanyos es nem megszokott, legalabb is nekem nem remlik hogy mashol lattam volna ilyet. A karakterek es a kombat is nekem tetszik, viszont ezek a kurva summonok annyira nem bejovosek, mivel alvileg Astelliaban minden karinak lesz jopar summonja, ellehet kepzelni, milyen szep latvany lesz egy tomegbunyo...
A temad nelkulem halott lenne mert nemgyujtesz ide semmit. 😄
A veredet meg azert szivom Fincsi mert megerdemled te kis kamugep.
A veredet meg azert szivom Fincsi mert megerdemled te kis kamugep.
Veni, Vidi, Vici
A tema megnyitasaval fel lett csigazva az erdeklodes. Ettol tobbet elo ember nem tehet sajnos, a tobbit majd azok teszik meg, akiket erdekel a jatek. De amugy meg mit vampiroskodsz...
Az a hazigazda dolga lenne, hogy infokat gyujtson,kepeket es videokat ezzel felcsigazva az esetleges erdeklodoket.
Veni, Vidi, Vici
Akkor lehet feltolteni hajra...
Nagyon jo hazigazdaja van a jateknak.
Semilyen infot nem ad a jatekbol,de kepek esetleg videok sincsenek kirakva ja es rendes banner sincsen.
Nemcsalodtam benned Fincsi 😄

Semilyen infot nem ad a jatekbol,de kepek esetleg videok sincsenek kirakva ja es rendes banner sincsen.
Nemcsalodtam benned Fincsi 😄

Veni, Vidi, Vici
Egyenlore meg varjuk az infokat, de aki tud a "belsosegekrol" az ossza pls mert engem meg nyilvan masokat is erdekelhet 😄
Valami rövid kis szösszenet, hogy mégis mi ez?
Vagy ez is csak x+n. koreaivarázslósmanósbaszósgrindfos mmo? 😄
Vagy ez is csak x+n. koreaivarázslósmanósbaszósgrindfos mmo? 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Jo kis jateknak nez ki, jojjon csak hama csorsan ide is! Jatszhato classok
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2017.07.10. 10:04:07
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2017.07.10. 10:04:07
← ElőzőOldal 2 / 2