63
Astellia Online
  • sztar007
    Egy igen nem elég :D Bless online is ilyen árba volt anno, aztán negyedéven belül ingyenes lett, tehát ha nagyon rossz lesz, márpedig ahogy néztem youtube-on az optimalizálás roszabb mint a blessnek volt, elképzelhető hogy free to playre vált.
  • Daditsx
    Szerintem igen. De nekem meggyűlt a bajom letöltéssel. Ugyan olyan szutyvadék a launcher-ja, mint bétába volt. Csak új skint kapott. XD
  • sztar007
    Vélemény? Érdemes elkezdeni? Open world vagy instanced? Nem találtam róla infót.
  • amikkamakka
    MazoDoX Streameli Twichen ha valakit érdekel.
  • Daditsx
    Remélem nem basszák el a kezdést, mint annó a bless-nél.
  • amikkamakka
    Ha csak egy szerver lesz akkor nem gond de ha több EU-s szerver is lesz akkor kellene egy "magyar" realmet választani ha más is jönne.
    A preorder itemekhez egy kis segítség.
    Utoljára szerkesztette: amikkamakka, 2019.09.20. 13:23:14
  • amikkamakka
    Nem tudom mennyi EU szerver lesz, csak azt sikerült kinyomoznom hogy Amsterdam-ban fognak ketyerészni.
    Így kezdenek a különböző pakkokkal rendelkező játékosok:
    Legendary Pack
    - Start Date: 9/20 @ 5:00pm PDT (2:00 CEST)​
    Platinum Pack
    - Start Date: 9/23 @ 5:00pm PDT (2:00 CEST)​
    Gold Pack
    - Start Date: 9/26 @ 5:00pm PDT (2:00 CEST)​
    Official Launch Start
    - Start Date: 9/27 @ 5:00pm PDT (2:00 CEST)​
  • amikkamakka
    Én tervezem, de WoW classic az most nagyon beszippantott
  • Daditsx
    Valaki fogja tolni?
  • Daditsx
    Pár órát játszottam a cbt2-vel. Nekem tetszik, hogy a skill-eket, stat-okat lehet variálni. Viszont ez a kurva sok pet nem kéne bele.
  • amikkamakka
    Astellia Launches September 27th, 2019
  • amikkamakka
    Nyomja valaki a CBT2-t? Egy két véleményt szívesen olvasnék :)
  • Eragon30
    A játékon még csiszolnak : ) orosz béta 2019 tavaszára várható. A béta már fel lehet iratkozni. aki még nem tette meg , az megteheti a https://playastellia.com/ weboldalon keresztül!
  • Vicodine
    A karaktervalaszto elegge jol nez ki, latvanyos es nem megszokott, legalabb is nekem nem remlik hogy mashol lattam volna ilyet. A karakterek es a kombat is nekem tetszik, viszont ezek a kurva summonok annyira nem bejovosek, mivel alvileg Astelliaban minden karinak lesz jopar summonja, ellehet kepzelni, milyen szep latvany lesz egy tomegbunyo...
  • Zarache87
    A temad nelkulem halott lenne mert nemgyujtesz ide semmit. :D
    A veredet meg azert szivom Fincsi mert megerdemled te kis kamugep.
  • Vicodine
    A tema megnyitasaval fel lett csigazva az erdeklodes. Ettol tobbet elo ember nem tehet sajnos, a tobbit majd azok teszik meg, akiket erdekel a jatek. De amugy meg mit vampiroskodsz...
  • Zarache87
    Az a hazigazda dolga lenne, hogy infokat gyujtson,kepeket es videokat ezzel felcsigazva az esetleges erdeklodoket.
  • Vicodine
    1-2 aprosag
  • Vicodine
    Akkor lehet feltolteni hajra...
  • Zarache87
    Nagyon jo hazigazdaja van a jateknak.
    Semilyen infot nem ad a jatekbol,de kepek esetleg videok sincsenek kirakva ja es rendes banner sincsen.

Nemcsalodtam benned Fincsi :D
  • Vicodine
    Egyenlore meg varjuk az infokat, de aki tud a "belsosegekrol" az ossza pls mert engem meg nyilvan masokat is erdekelhet :D
  • Torzonborz
    Valami rövid kis szösszenet, hogy mégis mi ez?
    Vagy ez is csak x+n. koreaivarázslósmanósbaszósgrindfos mmo? :D
  • Vicodine
    Jo kis jateknak nez ki, jojjon csak hama csorsan ide is! Jatszhato classok
    Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2017.07.10. 10:04:07