Jön a második Nokia-mobil
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Fiat 500 szerintem elég király.
Az lesz az igazi *áttörés*,ha egy új telót *pótfüllel* hoznak ki .
/Akkor egyszerre 3 telefonon fecseghetünk/
/Akkor egyszerre 3 telefonon fecseghetünk/
Számomra nevetséges az "új" 3310, akárcsak az "új" Mini, Fiat 500 és hasonló retró dizájnok.
Aki egy butatelefont akar, most is vehet gombokért, persze nem nokiát.
Aki egy butatelefont akar, most is vehet gombokért, persze nem nokiát.
A review-ok alapján nekem sem jött be az "új" 3310-es. Ez is elavult technológia, mint az eredeti, viszont csak nagy vonalakban emlékeztet az igazi 3310-esre, és aki megveszi, az csak akkor kapja meg a 3310-es fílinget, ha soha nem használt még 3310-est.
Jobb lett volna, ha inkább kb. egy-az-egyben kihozzák a régit, csak ilyen apróságokat módosítanak rajta, hogy NiMh akku helyett Li-ion, jobb anyagból csinálják stb.
Így viszont, aki megveszi, az kap egy - szerintem - ótvar mobilt, amin még csak a régen megszokott 3310-es rutin mozdulatokat sem lehet elvégezni (billentyűzárás a szokásos gombokkal, power gomb a teló tetején stb), nem beszélve arról, hogy a snake sem az igazi rajta... szerintem gagyi.
Viszont az okostelók egyelőre jónak tűnnek.
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2017.07.10. 09:39:10
Jobb lett volna, ha inkább kb. egy-az-egyben kihozzák a régit, csak ilyen apróságokat módosítanak rajta, hogy NiMh akku helyett Li-ion, jobb anyagból csinálják stb.
Így viszont, aki megveszi, az kap egy - szerintem - ótvar mobilt, amin még csak a régen megszokott 3310-es rutin mozdulatokat sem lehet elvégezni (billentyűzárás a szokásos gombokkal, power gomb a teló tetején stb), nem beszélve arról, hogy a snake sem az igazi rajta... szerintem gagyi.
Viszont az okostelók egyelőre jónak tűnnek.
Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2017.07.10. 09:39:10