end3#3
Számukra ez "Nem zéró összegű játszma"... Mert így gépeléréseik a világon mindenütt megmaradhatnak. Hogy azokat egyetlen definiciós frissítéssel milyen gyorsan lehet kiberfegyverré alakítani??? - Bármelyik PC-n levő biztonsági szoftvernél elképzelhető, ez a "gyorsan és fájdalommentesen..." variáció.
Sidewinder#2
Gyakorlatilag ezzel kicsinálná magát a Kaspersky. A Norton csak erre vár,plusz a jenki kormány és titkosszolgálatok is. Pár hónapja ugyanis közölte a Kaspersky cég,egy Oroszországot és Magyarországot is érintő hackertámadás után hogy a jövőben megvizsgálják a CIA és az NSA kémprogramjai elleni védelem beépítését a szoftvereikbe, ezt ugyanis jelenleg egyetlen, a piacon elérhető program sem tudja a világon. Aztán most "meglepő módon" már vizsgálják is őket a jenkik... Ez már szerintem túl megy azon a határon amit engednie kéne. Persze aki az eredeti keresztneve helyett (Jevgenyij) nyugaton folyton annak a nyugati megfelelőjét(Eugene) használja, az igencsak kompromisszum-kész ember. A forráskód nyilvánosságra hozás max arra lesz "jó", hogy a konkurencia és az amcsi kormányzat és titkosszolgálatok jól járnak.
Aquator#1
Valamelyik nap hallottam a rádióban a hírekben, hogy a tudósító helyesen használta a "cáfolta" és "tagadta" szavakat. Egészen meglepődtem rajta.