12
Motorposrt Manager Formula racing
  • AKI94
    #12
    Én a FIRE móddal játszom nagyon élvezetes és nehéz főleg ha az AI is jól van beállítva. végre láttam egy pitbox tűzesetet is az F1-ben :D
  • RubikM4
    #11
    Na. Sikerült 5 szezont lehúzni hibák nélkül. Tetszik nekem ez az endurance és az hogy végre van boxutcai stáb.
  • Sziklamester
    #10
    Nekem is megvan a játék és kifejezetten tetszik, csak mint általában minden programnak, ennek is megvannak a hibái-hiányosságai, ami miatt más programokat favorizálnék inkább. Az jó dolog, hogy moddolható a játék, csak ehhez sokat kell tanulni, hogy magad is tudj jó dolgokat a játékhoz adni. Most én azt szeretném elérni, hogy több csapat legyen mint 10 és új csapatokat szeretnék a szériához hozzá adni, de egyelőre nem jöttem rá erre, hiába van hozzá egy adatbázis szerkesztő program, sok dolog még nem megy benne. Aki tud valami jó tippet, hogy tudok tutorialokat találni hozzá, az kérem írjon, köszönöm.
  • Szuna
    #9
    Értem, akkor tehát legalább játszanak vele még páran. Kíváncsi vagyok az újításokra, hogy azok milyenek lettek, nem néztem most rá a játékra, de pótlom hamarosan.

    @Rubik - Én kifejezetten saját magam által kreált moddal és realism modokkal próbálkozok. Van néhány jól sikeredett is, de zömük nem olyan nagy változás. Nekem egy mod tutorial kellene hozzá, hogy moddolhassam a játékot.
  • AKI94
    #8
    Szerintem is elég jó játék, bár vannak hibái és hiányosságai, de én élvezem nagyon. Ami feltűnt, hogy rettentő hülye az AI ha van tankolás (40%-os tank)... ha esik akkor képes kint maradni néhány kört száraz gumival csak hogy ne kelljen plussz üzemanyagot vinnie.. amivel kb ajándék győzelmet kapok...
  • RubikM4
    #7
    Nekem megvan a játék, szerintem elég jól sikeredett, ahhoz képest, hogy nem egy AAA kategóriás játék, viszont sok dolog nem kifejezetten reális benne. Ettől függetlenül van benne kihívás és fun a játék, csak itt is értelemszerűen a modok sokat dobhatnak a játékon. Te milyen modokkal játszol?
  • Szuna
    #6
    Indítottam egy másik csapatot is más beállításokkal, megnézem most a saját modjaim is, hogy működnek e.
  • Szuna
    #5
    Nekem nem sok gondom volt az alkatrészekkel, de voltak versenyek, ahol nagyon elkoptak és muszáj volt javítani, de többnyire lemennek úgy futamok nálam, hogy nem kell a dolgokat javítani és következő versenyre már megcsinálják. A mérnökeim általában jól dolgoznak, de nem mindegy kit igazoltok le, mert sok van, aki nem kifejezetten jó és inkább csak ront. A másik, hogy nem mindegy milyen beállításokkal mentek, mert van úgy, hogy jónak néz ki a teszteken, de a versenyen már kevésbé életképes, mert a pálya annyira megváltozik vagy pedig mert a versenyző önfejüsködik.

    Nekem a pilóták tárgyalásával vannak gondjaim, ugyanis mindegyik iszonyatosan sokat kér és cserébe nem nyújt teljesítményt. A bérezésük meg túlságosan magas, de szerencsére találtam hozzá egy modot, ami kicsit visszavágja a pilóták bérét. Az alkatrész kopásra is van elvileg mod, meg a gyorsabb fejlődésre, ezeket esetleg néztétek a steamen?
  • peti79
    #4
    Én is pont ezért hagytam abba a játékot. 40%-os alkatrészekkel kezdem az évet, pedig van jó gyáram, jó szerelőim, jó mérnökeim. Állandóan ezzel kell kínlódni. A szezon több, mint a fele lemegy, mire rendbe hozok mindent.
  • Jaqen
    #3
    Játszogattam vele de van benne egy hatalmas baromság: Az alkatrészek állapota. Egyrészt nem realisztikus, másrészt tönkrevágja a játékélményt. Azzal szórakozok a szezon elején, hogy valahogy felfejlesszem az alkatrészeket, hogy ne essenek szét. Ez eltart nálam két szerelővel kb 7 versenyig. Aztán jöhet a jobb alkatrészek felfejlesztése, amiket közben elkezdtem kutatni. Aztán ezen alkatrészek teljesítményét is fejlesztem, és ott tartok, hogy az utolsó versenyre van egy jó autóm. Átlagos illetve jó alkatrészekkel, persze nem mind az, mert nincs idő felhúzni mindet. De mi a legnagyobb baromság? A szezon elején egy alkatrészt viszel tovább. Na de...ha az pl jó minőségű, és gyártok egy átlagosat, és a helyére rakom, nem jelzi, hogy jobb vagy rosszabb, ugyanis annyitvír: "eredeti". Minden alkatrész eredeti de nem írja a minőségüket. Mert csík van, de most jegyezzem meg, hogy az előző sebváltóm zöld zónája hány cm volt? Hogy gondolták ezt? Ráadásul orrba szájba hozom ki a versenyzőket a boxba, konkrétan van, hogy két körönként mert elromlik az alkatrész. Mi van? Hát ezekkel életveszélyes menni, mik ezek kispolski alkatrészek? DTM meg Forma autókban? Az édesapjuk f.szát...
  • Norbertboy
    #2
    Később biztos kipróbálom, láttam róla pár videót Redalintól.
  • Szuna
    #1
    Ez a cikk a Motorsport Manager nevű játékról szól, mindenki aki szereti a forma1-et nézni, vagy legalább érdeklik az autók, azoknak szól ez a jópofa játék.

    http://www.motorsportmanager.com/

    Többféle sport széria is van a játékban, de még lényegében bővül a játék, viszont van hozzá már adatbázis szerkesztő is, hogy ha szeretnénk bővíteni a pilóták-csapatok számát és ha szeretnénk kisebb módosításokat a játékhoz. Sok mod is készült a játékhoz, érdemes kipróbálni, szerintem az egyik legrealisztikusabb manager játék a témában.

    Kíváncsi vagyok a véleményetekre és hogy a játék mennyire jön be nektek.
    Utoljára szerkesztette: Szuna, 2017.07.03. 13:26:25