Augusztus 14-én jön a StarCraft: Remastered
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a probléma a 24 fps-el? Ha másodpercenként halad egy egység a pályán 24 pixelt, az már elég nagy távolság. Ez nem egy shooter vagy versenyautós játék ahol tényleg számít. Sok mai gyereknek halvány lila fingja nincs az egészről, sokan azt hiszik, hogy minél nagyobb a fps, annál jobb. De minek? A monitorok többsége is max 60 Hz-en megy, ami ennél nagyobb, az csak fölöslegesen dolgoztatja a gépet.
Amúgy meg ki mondta, hogy 24 fps lesz? Programozói szemszögből pofon egyszerű átállítani az időzítéseket magasabb fps-re, ha egyáltalán kell állítani bármit is. Már akkoriban sem volt szokás az egységek elkészülésének idejét vagy haladását a fps alapján számolni, az idő minden fps-nél ugyanannyi. Én a játékaim többségét 30 vagy 60 fps-re készítem, attól függően mennyire mozgalmas.
Amúgy meg ki mondta, hogy 24 fps lesz? Programozói szemszögből pofon egyszerű átállítani az időzítéseket magasabb fps-re, ha egyáltalán kell állítani bármit is. Már akkoriban sem volt szokás az egységek elkészülésének idejét vagy haladását a fps alapján számolni, az idő minden fps-nél ugyanannyi. Én a játékaim többségét 30 vagy 60 fps-re készítem, attól függően mennyire mozgalmas.
Pont ez a lényeg. Aki az új motort akarja, játsszon SCII-vel. De - véleményem szerint - SC1 játékélménye jobb volt. Részben pont a nehézsége miatt.
A felbontáson kívül alig változott valami. Szégyen. A rajongó mod az SCII motorjával sokkal értékesebb termék. Csak kéne egy egyszerű telepítő hozzá.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Hát erre nehezen lesz ráfogni hogy mozgó festmény , a 24fps-el 😄
Mondjuk a 30fps-es destinizés után szerintem már nemigazán van lentebb.
Mondjuk a 30fps-es destinizés után szerintem már nemigazán van lentebb.