61
Gold Rush: The Game
-
Daditsx #21 Én pont az első patch után (sok arany bug) grind-oltam a tier2-es mosóval. Lényegébe mindent elértem 3óra alatt(1k oz). :)
Tier3-at megépítettem, kipróbáltam, sokat anyáztam a homlokrakodón meg a buldózeren, hogy nem úgy működnek ahogy kéne.
Megnéztem a másik map-ot. Amit nem használok, mert kurva sokat kell kocsikázni és zavar az 5 töltőképernyő is.
2 nap játék után már ott voltam, hogy "Mi a faszt csináljak?". Várok, hogy a dózer, dózeroljon és nem tüntesse el a földet vagy épp adjon hozzá. Illetve ne akadjon el egyik gép se egy pocoktúrásnyi kupacba, mert ez nagyon gáz és idegesítő. Fizika nagyon rémes és számomra ez a legidegesítőbb, mert a szimulátornak az a lényege. -
endy papp #20 Muszáj nekik foglalkozni vele mivel egy majd hogy nem működés képtelen félkész terméket dobtak a piacra pénzért....
Én 40 óra játék után már mindent elértem amit lehet a játékban ,talán még többet is.
Így egyenlőre várom az újításokat ,no meg a rengeteg javítást ami még hátra van hogy azt lehessen mondani,"kész" van.
Mindent megvettem,nincs motiváció,csak azért túrjam a földet hogy több aranyat találjak???,de minek???,mire költsem???... -
#19 ma is jott egy 2GB+ patch a jatekhoz, jo latni, hogy foglalkoznak vele.
Most kezdem a masodik evadot a sorozatbol :) -
endy papp #18 A másik géppel próbáld meg kihúzni-tolni nekem a dózert kellett kihúznom-tolnom a kis exkavátorral a gödörből ,bele telt jó pár órába ,de el voltam rajt...
Vagy a földet mozgasd el előle.
Ja hogy jártam össze rakás közbe (beakadt)elszakadt 2 drótkötél ,mivel nem volt elég mehettem megint a boltba ,de most hoztam tartalékot is
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.10.15. 15:25:11 -
endy papp #17 Ja ja de nálam már most van 20 óra benne ,de még nem raktam össze a nagy mosót az elsőt sem,hozzá a nagy generátort stb...
Na és még ott a többi terület,a cél hogy mindegyiken beindítsam a tire III-at....
Most olvastam a fórumon (valaki kérdezte) még nincs rendesen minden funkció bekapcsolva ,minden területen,gondolok itt az üzemanyag fogyasztásra,elhasználódásra,kerékcsere,alkatrész cserék,stb....
A fejlesztő szerint azért mert így is "nehéz" a legtöbb usernek, és gondot okoz nekik a használat,kb akkor a hajukat tépnék ....
látok benne még ezt azt,ha csak a gépparkra gondolok sok még a hiányzó ,ezzel együtt ,el tudom képzelni ,különböző küldetések ,feladatok későbbi lehetőségét.
Van akinél a FS is 40-50 óra alatt uncsivá vált.... -
#16 Vettem fel 260ezer hitelt összeraktam a nagy mosót, és a frontloaderrel akarom bele pakolni a cuccot, de ez a szar elássa magát pillanatok alatt .... kis dombocska marad a kerék mögött már nem tud kijönni... nagyon gáz.
Az első területen amit bérlünk elég messze van a mosó és a bányász terület (többit még nem néztem milyen), de így hogy a frontloader egy sz@r így még a markoló lenne értelmes, de ahhoz meg kellene valami szállítószalag ami felviszi a mosóba a cuccot :) -
Daditsx #15 Mivel elég egyszerű a témája nehéz sok tartalmat belerakni. Azért is kell szó szerint mindent neked csinálni. Kevés a tier ugrási lehetőség és emiatt válik uncsivá rövid idő alatt. Amikor a nagy mosót elkezdi építeni az ember az még tud kis izgalmat hozni, de ugye annak is fix helye van szóval ez is kis fail. Amikor már minden ki van építve onnantól kezdve nincs kihívás/cél. Nincs multiplayer lehetőség és nem is lesz. Új map-ok meg hát nem keltenek nagy vágyat az emberbe. Végül is ugyan azt kell csinálni. Ezért is olyan "story base" stílusú játék. Egyszer végigjátszod és kész (10-20 óra). Nem több 100 órás csodára kell számítani. -
endy papp #14 A következőkben ezeket is javítják.
Update patch roadmap for next week
This post will be edited while we are reading forum.
- exploding pickup
- picking gold from pan
- workers will work on every claim and give more gold
- sell unused equipment
- wave table lag
- autosave
- more nuggets
- jars in tent to visualize progress
- cleaning miners mats for big washplant
- hoses connector
- more visible crosshair
- non breaking hoses in fuel tanks
- resolve player stuck in holes
- remove head bob in options
- different gold concentration on claim
- ps4 controller fix
Mondjuk nem értem mindenkinél ezt a auto save hiányt én örülök hogy akkor mentek amikor én akarok az FS-ben is ezt alkalmazom.
Nem értem miért ekkora probléma ez a legtöbb embernél,ha manuálisan kell menteni. -
endy papp #13 Nekem nem adott semmit Csak 30 oz az első nagy rögért,már ideje volt mert azt hittem életem végéig lapátolnom kell a földet,de a kis markolóval és a tier II cuccaival már elég szépen viszonylag rövid idő alatt nem sok munkával lehet keresni.
Most már megvettem mindent gépet ,cuccot meg azt a helyet is ahol épp most vagyok ,ezt is beüzemelem tier III ,azt dőlni fog az arany....
Igazából már "csak" az a cél hogy mindegyik helyet megvegyem,mindenhova letelepítsem az összes tier III-at......
Tartok tőle ebben sem lesz több száz órám....mint az Fs-be.
Azt írták még jönnek tartalmak,de ezek után nem hinném hogy sokkal kijjebb tudják tolni a játék időt,ami nem fullad unalomba.
Max nagyobb map,vagy újabb bányák,de ennyi mindennel már nem hinném hogy,nagy kihívás lenne,bármit is megszerezni.....
Az elején nehezen akart beindulni a buli most meg dőzsölés van....
-
Daditsx #12 Úgy adja, ha egy új néven mentést csinálsz. Ha 2 helyet veszel akkor tudsz munkást felfogadni.
Utoljára szerkesztette: Daditsx, 2017.10.15. 10:35:37 -
#11 én mentettem már párszor, de 200 unciát nem kaptam, csak 40et a lapátolásnál amiből mehettem T2be.
Így most a kis markolóval pakolok a hordozható mosóba. Biztos hogy a mentésért adja? csak mert akkor már az elején mentesz egyet és egyből markolóval csinálnád a többit.
A helyek között ahol ásni lehet egyébként van különbség? illetve van értelme megvenni majd őket? -
Daditsx #10 Azt a rögöt mindenkinek adja. Úgy tudsz tier 2-be menni. Különben életed végéig lapátolhatná. Meg az első mentésért is ad 200 unciát. Abból tudod megvenni a markolót(nagyot is akár) meg a mosót ami a demóba volt.
Ahhoz képest, hogy 3 ember csinálta és elég rövid idő alatt nagyon jól sikerült. Árát mindenképp megéri. A hibákat remélem időbe javítják.
Mert engem játékmenetileg a conan exiles-re emlékeztet. Azt meg hamar meg lehetett unni. Készítőknek nem volt idejük kijavítani a bug-okat.
Szerintem várhattak volna még a megjelenésre, hogy hibamentesebb legyen. Nem fektettek elég időt a tesztelésbe. -
#9 Én is ma vettem meg, eddig meg vagyok vele elégedve, el lehet vele szórakozni és le is köti az embert.
Én is találtam egy nagyobb rögöt így tudtam új cuccokat venni bőven :) gondolom innen már belassul a dolog mivel már csak a toppos mosó / homlokrakodó vagy a nagy markoló van hátra. -
endy papp #8 Én megvettem , eddig nem bántam meg,pedig mindenki panaszkodik mennyi hiba van benne engem eddig szerencsére elkerültek(12 óra játék után),de biztos lesz amibe belefutok.
Most fejlesztek,beruházok ,miután találtam egy nagyobb aranyrögöt....
Mellesleg annyira nem húzós az ára.
Inkább ezt mint a real farmot.....láttam róla pár gameplay vidit, -
Daditsx #7 Tegnap jelent meg a játék. Jó hamar fel is törték XD. -
ntex #6 Ez majdnem olyan mint steamen az Early-access játék -
#5 Erről szól a közösségi támogatás. Ráadásul itt már van demo is, legtöbbnél még az sincs. -
fakkika #4 Hát én kb 15 dolcsiért olyan csomagot vettem ami tartalmazza a demot meg az alpha tesztelői hozzáférést és még megjelenéskor a teljes játékot is megkapom szóval nem rossz dolog . -
Papesz175 #3 Azért az egy kicsit húzós,hogy alfa játék demoért lóvét akarnak kérni :( -
fakkika #2 -
fakkika #1 A Discovery Channel sikeres sorozata (Gold Rush Alaszka) alapján készül a játék. Ezek után nem nehéz kitalálni mi is a lényege. Igen ez egy aranyásó szimulátor!
Ha ez még mindig érdekel jönnek az infók:
A játék Kickstarter oldala:
https://www.kickstarter.com/projects/1752350052/gold-rush-0
Bemutató videó az alpha demóról:
https://www.youtube.com/watch?v=gI47DeVBO_c
(Ha kerestek van több is)
Facebook:
https://www.facebook.com/goldrushthegame/
Official site:
GoldRush-TheGame.com
Utoljára szerkesztette: fakkika, 2017.07.02. 09:37:25