7
  • felemelő
    #7
    Már a törvény is egy inkompetens bagázsról szól.
    Olyan nincs hogy megszűnik a kártya, minek, a cél eléréséhez szükséges?

    Egy határnaptól nem lehet kimenő hívásokat kezdeni, egy még későbbitől még a bejövők sem működnek. Mindkét esetben egy figyelmeztető szöveg hallható az egyeztetésre.

    Az így felfüggesztett kártya meg akár évek múlva is "egyeztethető", adott esetben.
  • kvp
    #6
    Ketszer mentem szemelyes egyeztetesre, mivel utolag talaltam meg egy simet, kiderult meg aktiv az is es egy kis penz is van rajta. 10 perc varakozas, kb. 2-en voltak elottem mindket alkalommal aztan kb. ujabb 5 perc amig az ugyintezo potyogott. Mindketszer hetvegen, plazaban, kb. btw. alapon beugorva. Aki erre nem kepes...

    Viszont az a tobb millio sim amiket itthon vettek es nyugat europaban roamingol ugy hogy a tulaja egy pesti hajlektalan es a hasznaloja csak arabul tud, na azoknak a forgalma nagyon fog hianyozni a szolgaltatok kasszajabol...
    Utoljára szerkesztette: kvp, 2017.06.20. 07:49:20
  • bobijub
    #5
    bőségesen normálisan meg lehetett volna csinálni az egészet olyanra, hogy az eredeti szerződéskötés legközelebbi évfordulóa legyen a gyilkos határnap. ezzel szét lehetett volna egyenletesre húzni a terhelést, és akkor a 'zembereknek kicsit kevesebb várakozást kellett volna megszívniuk, leginkább azoknak, akik rá vannak kényszerülve a telefonos szóbeli és az ügyfélszolgálatos személyes intézésre.

    mivel nem így történt, lehet élni az alapos gyanúval, hogy a már bevett szokásoknak megfelelően valami be nem vallott aljasság is áll a háttérben (lásd játéktermek kétlépcsős tönkretörvényezése, hogy vajnának lehessenek jólmenő kaszinói; eu jog miatt egyébként törvényesnek tekintendő online kaszinók adóhivatali üldöztetése, hogy vajnának online kaszinói is lehessenek; rengeteg kisbolt, és leginkább kistrafik tönkretörvényezése nemzeti bagóbolttal stb, hogy minél kevesebben helyen áruljanak népszabadságot. van még valaki, aki ne tudna kapásból, utánajárás nélkül legalább további hármat felsorolni?)
  • morguldae
    #4
    Értelmetlen baromság! A személyiségi jogok további korlátozása.
  • TokraFan
    #3
    Ez az egész egy nagy baromság...
  • Vanek úr
    #2
    Nekem interneten megvolt gyorsan - aztán 'távolról' ellenőrizték (semmit nem kellett csinálnom), és ~2 hét után megjött a visszaigazoló e-mail is.
  • masuda
    #1
    Én még május végén kezdeményeztem az interneten, de mivel új szerződés szükséges, azt írták postán kiküldenek egy levelet benne egy kóddal, amivel be tudom fejezni az egyeztetést 15 napon belül. Nos levél nem jött, 15 nap bőven letelt.. szóval erről ennyit.