6
  • NEXUS6
    #6
    Az új FF mozifilm nekem pl. marhára bejött, annyira, hogy amikor néztem a játékról készült videókat végül még se vettem meg, mert nem hozná ugyan azt a fílinget. Pedig a játék se csúnya, meg gagyi a maga kategóriájában.

    :)


    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.06.07. 18:34:21
  • Ender Wiggin #5
    A japók is csináltak egy animációt, ami katasztrófális volt, a kis hegyesállú, nagyszemű, műhajú alakok miatt. De leglaább belecsempésztek egy kis értelmetlen meztelenkedést a kis perverzek. Amúgy ez vajon mikor játszódhat, ha Flores még életben van? Retcon már itt is?
    Másrészről a lenti StarCraft videó bizonyítja, hogy a sok élőszereplős fos helyett ilyen minőségű CGI-filmeket volna csak szabad játékokból csinálni, és akkor tutti, hogy a fanok nem pártolnának el a filmektől
  • Zombee
    #4
    Ez az új animáció már most jobban néz ki, mint a videós folytatások. Sztoriban nem várok már semmit. Igazából folytatni sem volt sok értelme az eredetit, az úgy kerek.
  • NEXUS6
    #3
    +1
  • qqricoo
    #2
    én spec. elégedett lennék egy 5 évvel ezelőtti bevezető animációval

    Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2017.06.06. 22:36:43
  • NEXUS6
    #1
    Ne akarjunk túl sokat, mondanivalót, aktualitást, meg ilyen elvont művészieskedő dolgokat, csak amíg az eredeti film egész jól sikerült CGI-nek, effektjeinek köszönhetően azért a mai napig nézhető, addig ezek a "folytatások" ilyen szempontból sem érnek el túl magas szintet.

    Ez a pár jelenet is egy 10 évvel ezelőtti videojáték bevezető animációjának szintjén áll, sajnos.