5
  • attes
    #5
    Szomorú, hogy az egyik legcivilizáltabb ország sorban miket töketlenkedik mostanában.
  • morguldae
    #4
    Már rég blokkolják-törlik, lenyomozzák - csak nem mondták a pórnépnek!
  • Skylake
    #3
    Hát persze hogy szélsőséges a kalózöböl, drága testvérem! Aljas terroristának tekinthető, hiszen veszélyezteti a jogtulajdonosokat az által, hogy hasznuk marad el!

    Rengeteg terrorista található sajnos más helyen is, amire May nyanyusnak figyelnie kell! Éberség, testvérem, éberség! Például ott van a terrorista kiképzőtábor, az a Facebook, ahol nem átallanak kétségbe vonni a Brexit-et, meg az egész konzervatív pártot általában! Sőt, látványterrorizmus bűnébe esve ellenvéleményüket kifejező úgynevezett mémeket is megosztanak! Borzasztó!

    Aztán ott van a Google, is a terroristák keresőmotorja! Borzalom! Képzeld el, ott például lehet megoldásokat találni arra a terrorista britek részéről, hogy hogyan lehet a vén k*rva által beterjeszteni kívánt netszűrési megoldásokat kijátszani! Ez az igazi terrorizmus!

    De a terrorizmus ott lappang számtalan helyen az Egyesült Királyság alattvalóinak fejében! Gondolatbűnök sokasága! Miért nem működik már a Szeretet Minisztériuma, ahogy azt egy bizonyos Orwell kiváló munkaanyagában megfogalmazta! Számtalan brit gondolhatja például azt, hogy May mamának egy (vak) komondorral kellene párosodnia, lehetőleg a Youtube-ra streamelve live (leírni is szörnyű – töltsek még egy kis teát, aranyom?) és ezen gondolatbűnök ellen nincs jelenleg eszköz ezen a technológiai színvonalon! Hát mi ez, ha nem terrorizmus?!
  • Senkhy
    #2
    A Kalózöböl torrent oldal szintén nem érhető el. Az is szélsőséges?
  • Skylake
    #1
    Látom, a nyanyus annyira komolyra vette a figurát ebben a kérdésben, hogy a vén Thatcher nyanya által a 80-as években használt tárcsás telefon zsinórját tette a fonnyadt nyakára nyakláncnak, hátha ihletet kap tőle. Ahogy látjuk, kapott is, mondjuk én ezen elmeszülemény helyett javasolnék neki két-három keményf*szú, frissen bevándorolt paki gyereket, van ilyen Londonban bőven. Azok kitakarítanák a PCI slotot elöl, meg a PS/2 portot hátul, akár sztereóban is, lehet hogy csak az hiányzik neki!