8
Cold Waters
 • [NST]Cifu
  #8
  Én inkább amiatt vagyok mérges a játékra, mert többé-kevésbé arról szól, hogy minél tovább maradj csendben (ami vagy sikerül, vagy nem), aztán meg eleresztes 4 torpedót / rakétát és utána meg kerülgeted az ellenséges torpedókat / RBU-kat. Az első fele tényleg szórakoztató, a második fele viszont egy idő után kiábrándító és fárasztó.
 • Gundark 1 1
  #7
  Én is elgondolkodtam a feltöltésén :) Oldalt a fegyver mező mellett ott van a load unload :) Nincs bajom a játékkal szórakoztat. Persze vannak betegségei. Inkább kapitány szimulátornak mondanám. Döntésekre mennek rá és nem a tech részekre. Mentem már úgy haza, hogy csak a felszínen tudtunk evezni, mert kicsit sok volt a víz belül :) Ha jönnek majd DLCk akkor szerintem lesz új térkép meg orosz oldal. Egyébként az aktív bójákat egész ügyesen használják. Kicsit nem figyelsz és már kerítenek körbe :)
 • [NST]Cifu
  #6
  Hát LoL. Érdekes lehet szovjet tengókkal játszani. :)
 • Pluskast
  #5
  Akit érdekel ez a srác naponta játszik élőben a játékkal, volt tengeralattjárós a pasas. Most pl ép egy moddal nyomja aminek köszönhetően a Typhonnal játszik :)
 • [NST]Cifu
  #4
  Megvan, de egy kicsit bánom, hogy csak tengeralattjáró-szim, abból is csak US NAVY nukleáris tengó szimulátor (Skipjack, Permit, Sturgeon, Narwhal és első szériás Los Angeles-osztály). A grafika okés, de semmi extra (csak külső (saját/target/lövedékek) és periszkóp nézet van), a hangok is rendben vannak.

  Ami a problémám, hogy igazából egy se nem kutya, se nem eb játék. Ha szigorúan szimulátornak nézem, a Dangerous Water után erős visszalépés, nincs dedikált szonár nézet például, a (szigorúan 2D-s) taktikai nézet az, ami a lényeg, a "vízesés" például csak kis képernyőn van, és csak az ellenséges jármű azonosítására szolgál. Szomorú, hogy szinte nincs is baráti egység, legalábbis én alig-alig találkoztam ilyennel, olyannal viszont sokszor, hogy 3-4-5 ellenséges tengó és/vagy hadihajó van a közelben, plusz még megjelenik egy Il-38 vagy Tu-142 a légtérben, esetleg pár helikopter. Ez pedig így nem poén. Ha feljebb veszed a nehézséget, akkor csak az ellenséges járművek felderítése, pontos (típus és táv) meghatározása lesz nehezebb, illetve ők könnyebb fedeznek fel téged, de ennyi.

  Ha akciójátéknak nézem, akkor viszont szívás, hogy aktív szonár nélkül a pontos távmeghatározás kihívásokkal teli, a torpedók irányítása esetleges (elvben csak addig lehet irányítani, amíg a távvezérlő-kábel nem szakadt el nem vágtuk el, gyakorlatilag néha sikerül a nélkül is irányítani), és az ellenséges járművek tengerfenékre küldése addig könnyű, amíg nem vettek észre, utána már "ugrálnak" a folyamatos fuss-hallgatózz-fuss taktika miatt, illetve előbb-utóbb megjelennek a repülőgépek / helikopterek és dobálják a torpedókat, avagy hadihajók esetén az RBU-kat. Szóval nehéz és nem garantált a sikerfaktor.

  Ehhez hozzájön, hogy a kampányban nem sikerült a tengeralattjárómat még feltölteni / megjavíttatni, így pedig hát elég hamar szembesül az ember azzal, hogy nem is érdemes csatába bocsátkoznia. Jönnek a patchek hozzá, de őszintén szólva pár hónap munka ráfért volna még kiadás előtt.
 • molnibalage83
  #3
  Ez alapján ez nem a te játékod lesz. Az ilyen típusú játékoknál grafika sokszor nincs is... A játék jellegéhez képest ez fantasztikusan szép.
 • Plata
  #2
  Érdekesnek néz ki,viszont a grafika nagyon idejét múlt,37 euró így ezért baromi sok.
  Megvárom míg lemegy 10-re.
 • AnuluWork #1
  Ma megjelent a Cold Waters az Atlantic Fleet készítőitől.

  Akinek anno bejött a Naval War: Artic Circle , vagy aki még emlékszik a Fleet Command vagy a Dangerous Waters nevű mesterművekre, az ezt is szeretni fogja. :)