Újabb nagy visszatérő az Avatar 2-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kelta
Stephen Lang ?
akkor ez valami előzmény történetre utal?

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

Olyan az Avatar 2 (meg a többi rész) mint a pletyka. Hallom hallom, de semmit nem látok belőle XD Értem én, hogy forgatják, de hova ily korán elárulni dolgokat róla? Na mindegy. Egyéni vélemény.
A terror galaxisát nem ő írta és nem is ő rendezte (abban a filmben kvázi gyakornok volt). A Piranha-szériától nem tudom, ki mit vár, én nem sokat. A Genesyshez semmi köze nem volt, nem ő írta. Ha figyelmesen olvasod, kiderül, hogy csupán az általa kreált karakterek miatt van a neve egyáltalán a stáblistában. Szóval igazából nem baxott el még semmit azóta, hogy önálló rendezőként és íróként dolgozik. Mázli, hogy ő rendezheti az új Terminátort (ha akarja). És reménykedhetünk, hogy ha nem Blomkamp, akkor Cameron rendez majd újra igazi Alien-filmet, aminek semmi köze Scott hihetetlen dilettantizmusához.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

NEXUS6
Melyik filmre gondolsz, amit nem baxott el a következőkből: A terror galaxisára, a Piranha II-re, vagy esetleg a Terminator Genesys-re (mint író)?
XD

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Már csak Cameronban bízok, Ridleynek sikerül elbasznia az Alient...
Cameron eddig még nem baxott el filmet. Miért ne folytatná? A második rész biztos megtérül anyagilag, mert nagy a hype. A harmadik és a negyedik résznél viszont már rezeghet a léc. De ki tudja?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

NEXUS6
Őööööö, érdekel vajon ez a film még valakit?

Látva, hogy milyen módon baxxák el sorra a korábban nagy nevű sorozatokat, ami előbb-utóbb a nézők kiábrándulásához és a folytatásokkal kapcsolatos fenntartásához vezet, talán érdemes lenne Cameronnak is valami más filmbe vágnia.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs