7
 • ostoros
  #7
  Egyébként itt egy adat a országonkénti kibocsájtásról.
  https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2254rank.html#ch
 • ostoros
  #6
  Viszont Kína be is fektet a megújulókba otthon. Ők költik a legtöbbet a világon erre. Elsősorban szélerőművekre, de másra is.
  22%-a Kína áramtermelésének vízerőművi, az egyéb megújuló pedig 9%-a volt a beépített kapacitásnak 2014-ben.
  És nagy erőkkel építik a nukleáris erőműveiket is.
  Összességében Kína elektromosságának 67,3%-a származott fosszilis forrásból, (2014) ezzel szemben az egyesült államoknak ez az arány 73,5% volt 2012-ben.
 • morguldae
  #5
  Természetes klímaváltozás az nincsen! Mesterségesen manipulálgatják az időjárást össze vissza aztán meg bemagyarázzák az embereknek, hogy hát klímaváltozás van ne csodálkozzanak. Jó pár tornádó, földrengés, durva vihar mind manipulációk eredménye volt, és nem természeti jelenség! Vicc az egész!
 • Ender Wiggin
  #4
  Igazából elég képmutató pl. Kína aláírása, mikor ők szemetelik tele a Földet leginkább. És egyre csak nő a kibocsátásuk. Ebből a szempontból érthető, hogy az USÁ-nak nem érdeke ez a bohóckodás...
 • Sequoyah
  #3
  Az a baj, hogy ketlem, hogy Trump barmilyen szinten is erti hogy pontosan miert es hogyan is karos ez a klimaegyezmeny a gazdasagra. Az ovodas szinten kb addig juthatott el, hogy a klimaegyezmeny draga a gyaraknak, ezert lassitja a novekedest, de gyanitom ennyi. De hogy pontosan mik az egyezmeny szabalyai, ezert milyen konkret intezkedeseket kell tenniuk a vallalatoknak, es ezek milyen pluszkoltseggel jarnak, az mar lehet tul bonyolult neki.
  Az is, hogy ezek a pluszkoltsegek nem a semmibe tunnek el, ugyanugy a gazdasagba kerul, es embereknek ad munkat.
  Az mar fel sem merul, hogy esetleg a klimahatasokat megertse:)
  .
  Ahogy egyre inkabb latjuk hogy a tobbi temahoz hogyan allt hozza, egyre biztosabb vagyok benne, hogy a fentiek a valosagot tukrozik, es nem csak egy ures Trump-szidalom.
 • barret
  #2
  Trumpot ez nem érdekli,úgy sincs már túl sok ideje hátra,amíg él,nem lesz durva klímaváltozás.
 • Tinman #1
  Szerencsére az USA-t sújtja leginkább a rengeteg tornádó, a méteres havazások és az extrém szélsőséges időjárási körülmények. Kár, hogy nem pontosan a feje tetejét -.-