Call of Duty: WWII - vége a végtelen futásnak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ugyanazt tetves 600 éves motort fogják továbbfoltozni megint, akkor megbaxta a puli a hektort... akármilyen történet vagy feature lesz benne (vagy nem lesz).
Hát ha ez tényleg így van, azért remélem, hogy ezek nem jelentenek akkor a problémát, hogy egy jo single módot, meg élvezetes MP-t ösze rittyencsenek, és nagyon esetleg kicseréljék a végleges játékban a nem autentikus hangokat, amit a tréler filmbe beraktak.
;)
;)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egy FPS játékon ne a valóságos elemeket keressétek, azokra ott vannak az FPS szimulátorok mint Americas Army vagy Arma. ;)
Én várom már, hogy megjelenjen, örülnék már ismét egy jó 2. VH-s CoD-nak. Bár nekem a World at War is bejött, de ezzel nagyrészt egyedül voltam.
Ja, igen. Szerkesztőknek:
Harmadik bekezdés - első mondat:
"... és már az első küldetésekben !!!!a!!!! újra megtapasztalhatjuk a normandiai ..."
Harmadik bekezdés - második mondat:
"... akik egy küldetés !!!!sorn!!!! az ellenséges vonalak ..."
You are welcome :)
Utoljára szerkesztette: liberty2, 2017.05.29. 11:43:13
Én várom már, hogy megjelenjen, örülnék már ismét egy jó 2. VH-s CoD-nak. Bár nekem a World at War is bejött, de ezzel nagyrészt egyedül voltam.
Ja, igen. Szerkesztőknek:
Harmadik bekezdés - első mondat:
"... és már az első küldetésekben !!!!a!!!! újra megtapasztalhatjuk a normandiai ..."
Harmadik bekezdés - második mondat:
"... akik egy küldetés !!!!sorn!!!! az ellenséges vonalak ..."
You are welcome :)
Utoljára szerkesztette: liberty2, 2017.05.29. 11:43:13
Nem tudom mire gondolsz, mert a géppuskás jelenetben rendesen puffog, ahogy kell, az elején amikor meg elsűvít/gellert kap a lövedék annak szerintem pont ilyen fütyülős hangja van.
A Stukára meg felszerelték a Jerikó nevű szirénát, attól volt olyan vijjogó hangja, ha arra gondolsz.
A Stukára meg felszerelték a Jerikó nevű szirénát, attól volt olyan vijjogó hangja, ha arra gondolsz.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A trailer alapján ami tuti csalódás az az mg42 hangja, ami olyan mint egy jövőbeli lézerfegyver puttyogós hangja, és a ju87 g sorozat hangja, ... remélem a többi fegyvernél nem lesz az az idegesítő lézerhang, mert az mg42 csak akkor lenne hiteles, ha realisztikusan visszaadná a jellegzetes "darálós" hangot
Végtelen fütás?
Battlefield esetleg, CoD pont arról volt híres hogy emberünk 10 lépést volt képes megtenni aztán már lihegett...Max a Marathon perk, de résztől függően az is csak nagyon kevés esetben adott végtelen sprintet, Többnyire csak duplázta az időt amig futhattunk
Battlefield esetleg, CoD pont arról volt híres hogy emberünk 10 lépést volt képes megtenni aztán már lihegett...Max a Marathon perk, de résztől függően az is csak nagyon kevés esetben adott végtelen sprintet, Többnyire csak duplázta az időt amig futhattunk