5
  • xyl
    #5
    Azoknak az eszközöknek bírni kell a több G-nyi gyorsulást, valamint a kozmikus sugárzást, úgy, hogy a csere vagy javítás lehetőség szerint elkerülendő. Ha mégis muszáj, akkor azon kell agyalni, hogy mit hagynak le a következő szállítmányból helyette. Amit a hollywoodi filmesek használnak, annak kozmikus sugárzást nem kell kibírni, ha meg cserélni kell, akkor a film költségvetéséhez képest az összeg elviselhető. Ha megvan rá a pénz, akkor a szállítás nem probléma.
  • end3
    #4
    Azért nagyfokú szégyen 2018-ban VHS minőségben közvetíteni akárhonnan is, de főként évszázadokra megőrizendő történelmi, űrbeli eseményeket. - Szegények, nincs elég pénz 4K-s kamerákra? Kolduljanak már a hollywoodi filmesektől, azok úgy is "elköteleződtek" már sok film, (pl. legutóbb az "Űrvihar") forgatásán. - Lehet néha viszonozni is..!
    Utoljára szerkesztette: end3, 2018.01.20. 16:01:07
  • xyl
    #3
    Én azt hiszem, hogy műanyagbetétes önzáró anyát nem raknék olyan helyre, ami csak kívülről hozzáférhető. Szerencsére, van sok más megoldás, pl. hasított fém anya Egyébként ezt sem raknám be, mert fogja magát és elszáll. Mindenesetre, az, hogy nagy, vastag felfújt kesztyűben kell dolgozni nem teszi egyszerűbbé a munkát. Tetszik viszont a kesztyűre feltűzött tennivaló-lista.
  • kvp
    #2
    Onmetszo csavarok vagy menetek hasznalata eseten teljesen normalis, hogy a csavar kitekeresekor ott lesz benne az a forgacs amit befele menet osszeszedett. Az uj csavar ugyanezt produkalja a rogzites soran. Teljesen normalis jelenseg es azert hasznaljak, mert extra alkatreszek nelkul meg tudja oldani az onzaro rogzitest, mig sima metrikus csavarok eseten az esetleges razkodastol fennall a letkerodes veszelye, amely ellen valahogy vedekezni kellene, jellemzoen onzaro anyacsavarokkal, amikben ugyancsak van egy muanyag rogzito gyuru, amit vegigmarhat a csavar menete.
  • globint
    #1
    Nem értem, hogy lehet, hogy előkerült némi piszok és forgács is?
    Piszkosan lőtték fel?
    Ez durva!